СУГАРЕВ ДА НЕ РАЗДАВА УСМИРТЕЛНИ РИЗИ КАТО КРЕМЕНЧУГСКИ “КОСТОВИСТ”

Няма да се спирам на времената и държавите, където дисидентите са били затваряни в лудници и обявявани за ненормални. Има ги и днес- например в народнодемократична Северна Корея, Куба или Китай..  Явно г-н  Сугарев е забравил кога и къде се намира, а за 20 години човек много да се изхабява и амортизира в този ужасен български политически живот. Особено като се е превърнал от поет-футурист в поет на поръчковия политически хорър, като бедният Едвин..!  Друго е да се правиш на десидент с парите от „Мултиарт” на Илия Павлов за “самиздати” или да си ортак на сина на червения партиен другар Левчев- знаем ги хората с Лукановите назначения и раздвоения в СДС! Личността им вече добива опасни за околните  размери на дуалистичност! Аз съм публикувал  на блога ми  писмото Му до Иван Костов от 19.04.2005 г.”Страшно е да застанеш очи в очи с излъганата вяра” и се учудвам, че Той го крие, трие, обажда се по разни сайтове да го махнат! Аз ще го държа като паметник на „известен извършител” на неговата политическа и човешка раздвоеност (nikolaigatzev.blog.bg).

Сигурно Едвин Сугарев е забравил времената, в които той самият беше обявяван от един Човек в СДС,  за „ненормалник”, „търговец” с тялото на синята партия и още не знам какво си там.. Това бяха думи на Лицето от здравата „Кременчугска школа”на ГРУ И КГБ в “добрия”СССР.  Тези похвати са Му доволно познати и последният, подразбиращият се обичайно заподозран – кременчугски Мавър,  добре знае как се слагат усмирителни ризи на хора като Солженицин, Суворов или Пастернак.  Той е материалистичен последовател на славния жандарм г-н Победоносцев – този път наставник на един много силно раз-троен поет. Раз-тройването на г-н Сугарев е вече проблем на друга институция, на преглед  и на медицинска интервенция.
  Аз съм кръстен християнин-католик и му пожелавам успех в борбата с личните му проблеми. А дотогава ще кажа на останалите, които искат да чуят не само Костовистки поетични „опела”:
1.    ВАС е постановил решение, което е опит за  изземане на  компетенциите на ВКС /респективно на СГС като регистрационен съд по фирмени дела на политически партии в Р България/. Неговите решения нямат никакво отношение към припознаването на някого за председател на една партия или отмяната на друг като такъв.
2.    ВАС със своето решение прави закононарушител в подадената от мене жалба до Софийска градска прокуратура срещу Мартин Димитров/разписал фалшиво пълномощно, представяйки се за  председател на СДС на 09.05.2009г./дефакто и Любов Панайотова /чийто мандат  също е прекратен с обявяването на нов избор на председател, заместник-председатели  и членове на НИС на – както постановява ВАС/. Едиствено легитимен тогава остава  г-н Пламен Радонов, и то само  в качеството му на главен секретар на СДС /чийти мандат като такъв не се прекратява с горецитирания избор!/ .  Председателството на Пламен Юруков не кореспондира с моята жалба срещу фалшивият документ издаден от Мартин Димитров /”разписан в качеството му на председател на СДС”- какъвто той не е съгласно регистрацията на партията в Съда към настоящия момент – към 22.05.2009 г./, а както разчитам и решението на ВАС- значи също Любов Панайотова е прогласена този път за нелегитимна и неразбирам как нейна жалба и жалба на Мартин Димитров въобще  се разглеждат от ВАС като жалбоподатели и  страна по регистрацията  на СДС пред ЦИК за Евроизбори’2009 на 12.05.2009 г.  Тук съзирам раздвоения и то на един и същи съдебен състав на ВАС! – подобни на раздвоенията „Сугареви”. Може би им е понамигнал  кумеца на Георги Пирински – „синият” Владислав Славов /известен като кадровика на административния съд / и е хвърлил някоя и друга граната : „за родину,  за Кременчугского Мавъра и за депутатство .. сину”?! Може и един друг раздвоен.. с агентурното име „Гоце” да се е понамесил.
3.    ВАС трябва да бъде сезиран от Пламен Радонов за тази фактическа констатация и няма да се учудя там да настъпи дълбоко раз-тройство на решенията по казуса”СДС –Юруков –Радонов”! Радонов трябва да сезира ВАС и за изтеклите мандати на всички стари  органи и нива на СДС / а новите не са регистрирани!/. Тук вече има мандатна свръхмандатност на съществуващите органи, избрани още при председателя Пламен Юруков през 2007 г. и необявяване на избори- въпреки изричните срокове в Устава- а именно 45 дни след влизането му в сила/глава Преходни и заклчяителни разпоредби/.
4.    Интересно, че ВАС и четвъртата съдебна инстанция на България – която не съзира, че Уставът на СДС, който е причината за всички тези недоразумения в синята партия, е вписан  5 месеца след ”избора” на Мартин Димитров/опитващ се  да се легитимира на основание на този несъществувал тогава документ/.
5.    Дори и прогласен за лице с изтекъл мандат/което ВАС няма компетенция да прави!/ Пламен Юруков съгласно Закона и Устава на СДС представлява СДС до избора на нов председател и понеже моята жалба прегражда регистрацията на Мартин Димитров – и то по начин, по който Димитров не е страна по производството! Пламен Юруков следва да обяви необходимите и предписани от Устава вътрешни избори на всички нива на партията, защото от края на май 2009г. СДС влиза в забава по отношение на собствения си устав, която може да се поправи само с преучредяване на партията.
Много болни хора- хора -раздвоени, раз-троени, нямат край неволите седесарски! Лесно е да се обвини един„ненормалник” Гацев и да се позовем на онези 4500 гласували за Мартин на предварителните избори през Декември 2008 г. Зер – не са важни останалите 5250 негласували за него / нали членския състав на СДС все пак е 9750 души ??/. А от 4500-те дали биха гласували за него сега- като продаде партията си на Костов, заличи я от участие за Избори’2009, лиши я от субсидия, от живот и от политически клубове. За 4-5 от тези 4500 вече съм сигурен, че са на друг акъл- аз самият съм един от тях- а другите/хем водачи на Мартинови листи !/ един през друг напускат и ни псуват/Дучев, Хаджиев,Паунов../; но си мисля и за останалите – след като чух Емил Кошлуков по ТВ”Европа” да заявява, че са му предлагали първото място на листата в Русе / спечелено с голям резултат от Румен Христов на вътрешните избори от 11.03.2009 г./, защото Мартин и Костов не вярвали на водача Румен Христов.?! и като гледам незаслуженото  чак 6-то място на Лъчезар Тошев в Евролистата /спечелил 2-ри резултат след Надежда Михайлова  пак с избори/- се сещам какво ще се случи и на други  „водачи” в кампаниите на СДС – например  на излъчените от СДС-София. Един път като прегазиш законите и правилата- втория, третия и четвъртия  път вече даже не го забелязваш – нарушението ти става правило.
Костов да подготви  5250 +-още 2-3000? усмирителни ризи да не му избяга целият”приход”и да остане  с 2-та милиона  загуба от командирството!! Нямах впредвид  2-та милиона, платени за избора на Мартин /той се надява да си ги поиска след изборите от Бойко/, а за 2000,000 членове на най-голямата партия в България  – тези на избягалите от СДС заради Иван Костов и кременчугската му захапка!
 
Николай Гацев
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

СЪДЪТ В БЕЛГИЯ ЗАПОЧНА ДЕЛО СРЕЩУ СЦИЕНТОЛОЖКАТА ЦЪРКВА

УДЪРЖИМИЯТ ВЪЗХОД НА ЯНЕ ЯНЕВ

БРИТАНСКИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ : ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НАШИТЕ ИМЕЙЛИ

ГАРДОВЕ ВЛЯЗОХА В СХВАТКА С ЖУРНАЛИСТИ

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: ДЪРЖАВАТА ПРОСПА НАВЛИЗАНЕТО НА СЕКТИТЕ

ОБАМА ЗАПОЧНА ДА СЕ НАМЕСВА ГРУБО В ЕВРОПА

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: БАЙ ГАНЬО ОТНОВО ЩЕ ПРАВИ ИЗБОРИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2278

Posted by on май 25 2009. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.