СТРАХОВЕТЕ В ЛЮБОВТА

Любовта понякога ни кара да страдаме безумно, но всички я очакваме. Имаме ли всички вроден мазохизъм? Това е очевидно, но защо? Щастието, което двама души споделят, е безгранично и незаменимо. За тях животът се осмисля и те гледат на него  по-мъдро и разумно.  Нашите прищевки и желания се отприщват, въображението  също.  Това въображение  обаче не винаги е градивно, но понякога се превръща в спирачка на изблика  ни на щастие.
Дали по времето преди да станете двойка, тогава когато се зараждат първите чувства, или пък по време на връзката ви, мове да срещнете много обстоятелства, които да бъдат преюка за вас. Важното обаче е да ги разберете, за да не ви задушат и всичко да провалят.

Може да се каже, че страховете в любовта са много, но най-смешните и неоснователни са:
Дали ще ме напусне?
Защо е с мен?
Дали просто не се възползва от парите ми?
Ако си тръгне, какво ще правя тогава?
Какво ще правим в случай на раздяла: апартаментът, колата, телевизора?
Верен/ Вярна ли ми е?
Без значение мъж или жена, всички тези въпроси могат да застанат пред нас някой ден. Но в живота трябва да преодоляваме толкова трудности, и то не само в отношенията между двама души. За да откриете от къде идват недоразуменията, трябва да разговаряте и споделяте с този/ тази, който/ която обичате. Двамата заедно ще откриете пътя, който ще изпълни съвместния ви живот  с радост. Най-често тези страхове се коренят в едно и също нещо: липсата на доверие в себе си. А ако нямате доверие в себе си, няма да имате доверие и в другия.
 

 
ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ: 

АТРАКТИВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА 14 ФЕВРУАРИ ЗАЛИВАТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

10 ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЖЕНАТА СИ ТЪРСИ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2021

Posted by on февр. 15 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.