СТАНИШЕВ ПОЕМА РАЗНОСКИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДО БУЗЛУДЖА, “ПО-ЛЕВИТЕ” ТЪРСЯТ ТЪПАНИ

Социалистите от цяла България, които искат да участват в честването на 118-годишнината от създаването на партията си, ще отидат на събора безплатно. Празникът  ще е на 1-ви август. Досега червените събираха между 7 и 10 лева, за да се качат на автобуса. Това научихме вчера от наши източници от националната централа. Оттам ни казаха още, че жестът се прави за пръв път, разходите поемал Националният съвет.  Лявото крило в БСП, което е вече опозиция на опозицията, търси атрактивен начин да иска оставка на червения лидер Станишев и екипа му. На Бузлуджа се очаква да се поиска оставката на вожда, след като на заседание на Националния партиен съвет преди десетина дни въпросът не се постави на гласуване.  Софийските “по-леви” са се обърнали за идеи към съмишленици от страната. Така се е стигнало до идеята на върха да се закарат тъпани, та Станишев да чуе гласовете на недоволните от себе си. По-левите мислят, че на върха ще се съберат около 5 000 души и така ще имат повече съмишленици за неформални дискусии. Преди време русенският опозиционер Мариян Димитров привлече вниманието на събора, след като облече тениска с надпис “Вън червените тъпчигушковци от партията”. Наскоро пък Димитров и бившият кмет на Дупница Първан Дангов дадоха интервюта, в които в прав текст казаха на Станишев да си ходи. 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2391

Posted by on юли 26 2009. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.