СТАВА ЛИ ОТ БОЙКО-РАМБО?

Бойко Борисов се среща със Силвестър Сталоун. Ето, това се казва новина. До потъналия кораб, спирането на топлото и отровните китайски обувки, тази новина си звучи направо позитивно. Че каква друга да е работата на столичния кмет освен да се среща с филмови звезди от ранга на Сталоун. Да не е по-лош в нещо нашият мускулест Рамбо. Даже и роля би трябвало да му дадат там. Той и без това през толкова кастинги премина като главен секретар. И най-важното никога не закъсняваше за снимки.

Нищо, че Плугчиева зове, Бойко да не се прави на Луи 14 – Краля слънце. Той може за крал да не става, но за ролята на Рамбо, пасва идеално. И фитнесът му фитнес, и бицепсът – бицепс. Абе, дано го вземат в американското кино, че ако не се реализира там, току виж се реализирал като премиер на България. И тогава такъв филм ще гледаме… Голяма драма.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

БИГ БРАДЪР 4 – ИНТЕЛЕКТУАЛНА КАТАСТРОФА

 

ПРЕМИЕРЪТ ВИСИ НА ЛИФТ, А НАРОДЪТ – НА КОСЪМ

 

И ЗАМИРИСВА НА МОРЕ… ИЛИ КАК МОДЕРНО СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ

 

КАК СЕ НАБИРА СКОРОСТ, Г-Н ДИКОВ?

 

НЯМА ОПРАВИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1494

Posted by on сеп. 28 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.