СРАМНО


И тази година избираме “Човек на 21 век”. Гласуването е онлайн на специално създадена интернет страница по този повод. В сайта организаторите изразяват радостта си, че връчват такава награда за 7-и път. Интересното в тази класация е, че за приза в областта на управлението за тазгодишната награда са номинирани 11 кметове, сред които, разбира се, Бойко Борисов.


Връчването на наградите щяло да стане на тържествена церемония на 14 април в София, т.е след няколко дни.

Парадоксът е, че гласуването върви вече повече от месец, а в сайта своя вот до сряда за всички кандидати бяха дали не повече от 200 човека от цялата страна /при това от 1 компютър може да се гласува нееднократно/. Последно водачи бяха Иво Андонов и Бойко Борисов, градоначалници на Силистра и София, следвани от Йордан Лечков – кмет на Сливен. След зачестилите публикации в медиите организаторите на проявата явно се усетиха, че броят на гласувалите е смешен и вчера тихомълком ги изтриха от сайта, като оставиха само процентите след имената на номинираните. 

Интересно кой от тези кметове ще отиде да получи наградата си на официалнатга церемония и дали там ще обявят, че той е избран за човек на 21 век от 100 – 200 българи. Срамно! И за кметът, и за организаторите на прочутата класация. Не се сещам за нещо по-манипулирано от това, освен за социологическите проучвания преди избори. Колко се интересува народът от напудрените гръмки класации сами преценете.

На печелившия кмет все пак – честито! И дано на следващите избори да не остане само с тези гласове…

Мария Иванова

 


 

ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

РАЗРУХА 
ДА СЕ ИЗПЛЕЗИМ 
КАМИОН СЕ ЗАПАЛИ И ИЗГОРЯ, СЕИРДЖИИ СНИМАХА ОГЪНЯ 
ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЪЗМУТЕН?! А НАРОДЪТ? 
ЛИЦЕМЕРИЕ

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=981

Posted by on апр. 10 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.