СЛУЧАЯ СПАСКА МИТРОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА БУНИ ДУХОВЕТЕ

Освен трагичното представяне на изслушването си в Европейския парламент Желева има още един голям провал и той се казва „Спаска Митрова”. Това заяви специално за Общество.нет Даниел Панчев от Инициативния комитет.

От инициативния комитет разпространиха съобщение до медиите:


 

"СТОП" НА СЪВРЕМЕННОТО ЕНИЧАРСТВО И НЕЗАБАВНО ВРЪЩАНЕ НА ДЕТЕТО НА СПАСКА МИТРОВА !

           Българи и свободни европейци,


          Не виждате ли аналогии между отнетото дете на Спаска Митрова и еничарските практики отпреди 200-300 години? Позната ли ви е цивилизована страна, където дете се отнема от родител без съдебно решение или по-точно в противоречие със съдебното решение? Да кажем „стоп” на съвременното еничарство и да искаме незабавно връщане на детето на Спаска!
Инициативният комитет „Спаска Митрова” изразява дълбоката си загриженост от последните развития по казуза. Назначената от македонските власти психиатрична експертиза е явно унижение и подигравка с личността и достойството на г-жа Митрова и изразява неприкрито намерение младата майка с българско самосъзнание да бъде изпратена в психиатрична клиника, детето да й бъде отнето завинаги, а всички македонски българи на територията на Република Македония да бъдат обявени за невменяеми. Очевидно е нежеланието на управляващите в Република Македония да работят за бързо прек- ратяване на този дълбоко злепоставящ ги  случай.
Дълбоко се съмняваме в достоверността на психиатричната експертиза в Република Македония, както и в цялостната съдебна и политическа система на тази страна. Настояваме г-жа Митрова да бъде прегледана от независима международна лекарска комисия. Имаме готовност отново да алармираме европейските институции за новите безобразия по случая „Спаска Митрова” и да продължим да запознаваме световната общественост с грубите нарушения на човешките права на етническа основа в Република Македония.
Как може да се отнеме дете от майка за толкова дълго време при положение, че последното съдебно решение за родителство е в нейна полза? Но какво ли друго може да се очаква от общество, формирано изцяло на принципа на еничарството и отродяването от майката-родина!

Инициативен Комитет „Спаска Митрова”

 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КОШМАРЪТ С ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ В СОФИЯ ИМА НОВИ ИЗМЕРЕНИЯ

 

ТРУД УЛИЧИ ПРЕСЦЕНТЪРА НА ПРАВОСЪДНОТО МИНИСТЕРСТВО В ДОЛНА ЛЪЖА

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ ЗА БУЛГАРТАБАК, ВРЪЗКАТА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ – ЯНЕ ЯНЕВ И ОТВЛИЧАНИЯТА

СЪС СТАРИТЕ КУРТИЗАНКИ, АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ” СИ ОСТАВА СЪЩИЯ БАРДАК ОТ ВРЕМЕТО НА ДЕБЕЛИЯ И ЦАЙСА

ЕДИН „ФАШИСТ” БРОДИ ИЗ МИТНИЦИТЕ

ПИСАТЕЛЯT ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: БОЙКО БОРИСОВ ВСЪЩНОСТ СИ Е САМ

35.6 МИЛИОНА ЕВРО СТРУВАТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ОТИВАЩИТЕ СИ ЕВРОКОМИСАРИ

ATTENTION, PLEASE….! ИЛИ МАЛКО ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН ОТ ДЯСНО…

ВЪЛЦИ ЩЕ ПАЗЯТ СТАДОТО НА МИТНИЦИТЕ

НЕИЗКАЗАНО ОКОЛО И СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2892

Posted by on ян. 28 2010. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.