СЛУЧАЯТ ИЛИ ЯВЛЕНИЕТО МАРГЕНИТЕ

БЕЗ ПОМОЩТА И СЪУЧАСТНИЧЕСТВОТО НА ПОЛИЦИЯТА СА НЕВЪЗМОЖНИ КОНТРАБАНДАТА И НАРКОТРАФИКА

Интервю с писателя Петър ХРИСТОЗОВ
 
 

Е, освободиха ги и министър Цветанов излезе прав: този съд е „негоден”!
Бързате! Днес полицията и прокуратурата са близнаци-братя, а при министър Петков и децата се майтапеха: що е МВР – Маджо вика Румен. Българският човешки материал е колкото негоден да избира представителите си във властта, толкова и по-решителен, когато му дойде до гуша. Едно е сигурно – министър Цветанов не е виновен, ако Маргените на свобода ликвидират Маджо. Но интелигентния българин продължава да се пита: „Как тези полуобразовани момчета от Смолян и Силистра, изведнъж станаха богати?”. Отговорът е елементарен: днес обявената и призната собственост в България е в основата си крадена! И още по-страшното: те са героите на нашето време. С тях са пълни медиите, следят им всяко преместване от ареста до Швейцария или Южна Африка, чак художествената литература се изкуши да вае от тях образи, защото сега такива книги се купуват. Ако филмът „Стъклен дом” се гледа с интерес то е че отразява живота на всесилните делавераджии и безпомощността на добрите ченгета. Язък за децата ни!

Заставате ли вече зад акциите на министър Цветанов?
Вижте, показността не е действие. Съдът не е виновен за случващото се, пък започнат ли да се разпореждат извънредни състави се завръщаме в миналото. В него се родиха днешните бандюги, покровителствани от тогавашното МВР. До един! Или забравихме, че бившият олимпийски шампион по борба Боян Радев, министър Ангел Солаков го направи свой бодигард с чин полковник от ДС, а днес е меценат в изкуството. Без помощта и съучастничеството на полицията са невъзможни контрабандата и наркотрафика. Това е отлично известно на съветниците ни от ФБР и ЦРУ. А корупцията е продукт на бюрокрацията – от законите до чиновниците. Защо се увеличава битовата престъпност и страхът на дребните производители? Оттам започваха Маргените и Маджо. Започнаха от параметри на застраховане и диктуваха условията: „Нашета цена и ще ви пазим. Отказвате се и ви унищожаваме!” Тежка е короната на министър Цветанов и не му завиждам. Би следвало да познава истинския Октопод, както и отвлечените и рекетираните, че не са божи кравички. Да ги изброявам ли?


ПОСЛЕДНИ
СТАТИИ:

ЛЕОН ПАНЕТА?

ЕСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ПИСАТЕЛЯ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ

ВОДА ГАЗИМ, ЖАДНИ ХОДИМ

ПИСАТЕЛЯТ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ЗАЩО ГИ Е СТРАХ ОТ ГОЛАТА
ИСТИНА И
ПРЕДОЧИТАТ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНАТА ЛЪЖА

ПЕТЪР
ХРИСТОЗОВ: НАГЛИТЕ, ОКТОПОДИТЕ, МЕДУЗИТЕ СА САМО ГАДНАТА
МИРИЗМА ОТ РАЗЛАГАЩИ СЕ МЕКОТЕЛИ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ ЗА ОТНОШЕНИЯТА БОЙКО БОРИСОВ – АЛЕКСЕЙ
ПЕТРОВ

КУХАТА СЪЩНОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФИНАНСИ

РУСЕ ОСЪМНА С ДОНОСИ СРЕЩУ КМЕТА, ТОЙ МЪЛЧИ

ТОП ЖУРНАЛИСТЪТ ГРИГОР ЛИЛОВ: БРОЯТ НА РАЗОЧАРОВАНИТЕ ОТ
УПРАВЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА

ЕВРОЗОНАТА ДА ПРЕОСМИСЛИ РОЛЯТА СИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ
ВАЛУТЕН ФОНД

ОТСВИРИХА АНТИПОД НА МИТНИЧАРЯ-ОКТОПОД

ДВА ВЪПРОСА, КОИТО ЧАКАТ ОТГОВОР

ИЛИАНА БЕНОВСКА: БОЖКОВ МИ ПОИСКА 300 ХИЛ. ЕВРО

СОФИЯ Е ПОТЪНАЛА В МРЪСОТИЯ*

НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ: КЪМ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ РЕСПЕКТ ИМА ДОРИ
ТИМ, ЕДНА МНОГО МОЩНА ГРУПИРОВКА
Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3249

Posted by on юни 17 2010. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.