СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

Да преодолеете раздялата с някого е труден и дълъг процес. И този, който вече е се е справил с раздялата, знае че този процес не може да се ускори. Той преминава през няколко етапа:
 

Изолация

Този период обикновено трае една-две седмици. Той няма ясно начало и край. Обикновено първата седмица изкарваме в къщи. Стоим до късно, защото не можем да заспим, пием и пушим много, докато слушаме тъжен джаз на слаба светлина. Трябва да ходим на работа, но сме разсеяни и си тръгваме рано. Всеки път когато се опитаме да хапнем нещо имаме чувството, че гърлото ни е превързано и не може да преглътнем. Много неща ни се случват през този етап, отслабваме, правим колекция от музика, която може би после никога повече няма да слушаме, пишем наистина трагични писма, които никой никога няма да прочете, плачем пред колегите си като деца и т.н. Вариантите за всеки са различни, но настроението като цяло е такова – минорно.

Гняв

В този период започваме да излизаме и да търсим хора с които да водим разговори за бившия. Разпространяваме клюки за него или нея. Интересуваме се дали той или тя има нова връзка, докато ние сме още сами. И ако това се е случило ни избива чувство на гняв.

Пазарлък

В този период започваме да се питаме обичала ли съм го, може би не, може би аз никога повече няма да го обикна. Това е илюзия на приемането. Опитваме се да убедим себе си, че можем да го преодолеем. Пазарим се със себе си.

Депресия

Този период може да продължи с месеци. Минава през различни фази  – от стоене вкъщи и слушане на стари шлагери с чаша вино в ръка до постоянно излизане с приятели празнувайки свободата си, срещи с момчета и др. Но вътре в себе си, ние водим битка и  мислим за миналото. 

Примирението

Този период може да бъде измамен. Ние си мислим че сме преодолели раздялата и сме преборили любовта. Но мистериозното качество на любовта е че тя съществува. Дори след всичко което ни се е случило, ние си мислим че любовта е умряла. Но любовта не умира. Тя може да избледнява с времето, но не умира.  

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И
ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ
КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛСТВО И ЛЮБОВ

НАЙ-КРАСИВАТА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2009 Е РУСКИНЯ

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С
ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3146

Posted by on апр. 23 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.