Скоро такова нещо като „запад“ няма да съществува

Dobri Bozhilov FacebookДобре е да си дадем сметка, че скоро такова нещо като „запад“ няма да съществува. Т.е. идеята да уредим децата си като ги научим да идат на запад, няма да е възможна. Съвсем скоро поне 3/4 от запада ще представлява ислямо-арабска анархия, облечена в европейски дрехи, но в същността си същата. Т.е. както сега не учим децата си да емигрират в Йордания или Египет, едва ли ще е умно да емигрират в Лондонистан или в Париж – столицата на единен Алжир. Т.е. искам да кажа, че лесното решение с емиграцията ще изчезне и децата ни ще трябва да живеят тук.

А това „тук“ знаем, не е в блестящо състояние, и прогресивно се влошава. Да, като можем да избягаме, което още се случва, който избяга се спасява по единично. Това работи. Но ако изборът е между днешна България и Алжир, тогава? Колко българи са избягали в Алжир?

От запада ще оцелеят много малко парчета. Това ще са основно консервативните щати на САЩ. Там обаче ще има гигантски прилив на нормални хора от другите щати и просто няма да е възможна миграция от никъде другаде.

В Европа нищо на запад няма да оцелее, просто защото вече е фатално количествено заразено от мигранти, и чистата раждаемост ще промени облика на обществата им. Дори в консервативна Швейцария е пълно с негри и араби, дори те не могат се спаси.

Източна Европа не е засегната от миграцията, но ако тя се окаже единствената неислямизирана и неарабизирана част на континента, тогава децата ни просто ще трябва да останат тук. Да живеят в тази България, и да се борят за това да стане по-добра. Което ще е единственият шанс да живеят по-добре, при липса на Терминал-2.

Помислете над този въпрос, и дали вече не е време да започнем по-сериозно да мислим за собствената ни държава. Скоро тя ще ни остане единствената майчица…

Автор: Добри Божилов (Фейсбук)

5.08.2016

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=13256

Posted by on авг. 5 2016. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.