СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

ТОВА НЕ Е НЕЩО РЯДКО СРЕЩАНО. ВСЪЩНОСТ, МНОГО ЖЕНИ, НЕЗАВИСИМО САМИ ИЛИ ОБВЪРЗАНИ, СМЯТАТ ЧЕ ЖЕНЕНИТЕ МЪЖЕ СА НЕУСТОИМИ

ВРЪЗКАТА ЗАПОЧНАЛА С ИЗНЕВЯРА НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ИЗНЕВЯРА

Университетът в Луисвил провел изследване, което показва че много самотни жени се превръщат в „ксерокси на чужди емоции”. Те вярват, че след като една жена е с един мъж или го преследва, в него има нещо ценно, което си заслужава. И започват да ги копират, като го преследват и те. 

Все още  обаче не е напълно изяснено защо правят така. Може би това е така, защото тези жени са пристрастени към тръпката или обичат предизвикателството да привличат вниманието на мъжете на други жени. Въпреки причината, много жени посочват че секса с женен мъж е нещо много вълнуващо.

Има жени които могат да поддържат необвързваща сексуална връзка с женен мъж. Опасността идва когато се намесят  емоциите. Често жененият мъж запчова да изпитва чувства към жената с която спи. Жени, които активно търсят секс с женен мъж обикновено знаят, че такава връзка няма бъдеще, но ги възбужда именно мисълта за това.

Защо по-младите жени често преследват по-възрастни мъже?

Това е просто. Някои жени вярват, че жененият мъж има по-голям сексуален опит, и знае как да достави по-голяно удоволствие на жената. Освен това той изглежда емоционално „по-стабилен” и „безопасен”, особено ако жената не търси дългосрочна и ангажираща връзка.

Схващането, че женените мъже са „стабилни” и „безопасни” показва как логиката не играе в тази представа. Жененият мъж, който мами жена си и има любовна връзка с друга жена е точно обратното. Трябва нещо да не е наред в семейството, за да си е хванал любовница. А колкото до определението „безопасен” идва въпросът с колко други жени извън семейството и любовницата си е бил или се вижда.

Жените по-често се възбуждат от секса с женен мъж, защото той ги кара да се разкрепостят. Много женени мъже искат да освободят фантазиите си и стават по-отворени, когато са с чужда жена. Това прави секса по-вълнуващ, по-страстен и по-атрактивен за жената. Освен това жененият мъж не може да прекарва много време със своята любовница. За времето, през което са заедно той се опитва да покаже най-доброто на което е способен и това допълнително кара жената да се чувства специална.

Повечето връзки, които започват със секс с женен мъж, не стигат далеч, независимо от това, че той казва че няма да живее дълго със своята съпруга. Жените трябва да действат предпазливо и да осъзнават, че връзката започнала с изневяра най вероятно ще приключи с изневяра. 

Проучванията показват, че повечето подобни връзкит са започнати от жени,  които активно търсят женени мъже.

Ако сте жена и мислите за връзка с женен мъж, обмислете много добре плюсовете и минусите преди да се втурнете в подобно начинание. Разбира се, сексът с женен мъж може да бъде нещо много вълнуващо, но помислете за последиците преди да пресечете линията.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛСТВО И ЛЮБОВ

НАЙ-КРАСИВАТА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2009 Е РУСКИНЯ

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2982

Posted by on февр. 27 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.