СЕКС ИГРИ

Сексът е основен елемент в интимните взаимоотношения на една двойка.

Разнообразяването му увеличава емоционалната и физическа удовлетвореност и засилва връзката между партньорите.

Игрите са прелюдия към сексуалния акт и като всички останали и тук има правила. Те предполагат известна гъвкавост, т.е. не е задължително да се придържате към тях, просто трябва да се установят граници, които да спазвате. Заедно с това трябва да си поставите цели, да следвате определени действия.

При установяването на правилата, целите и действията трябва да изхождате от това какво искате да предизвикате: дали доверието на партньора, вълнение у него, нетърпеливото му очакване, да „инспектирате” въображението и собствената си възбуда и пр. Винаги внимавайте обаче да не уплашите партньора, да не надвишите границите му на търпимост или тези на взаимно приемливото поведение, самоконтролирайте се. В действията си докосвайте, милвайте, галете, предлагайте и разигравайте фантазии, взаимно установете водещата роля. И …. загърбете задръжките, бъдете самоуверени, обичайте тялото си.

Ето някои примерни игри:

1/ Рисуване по тялото

Използвайте безвредни бои, шоколад, сметана и пр. При рисуването е важно въображението ви и какво искате да последва – може да извършите мнима смяна на половете; да изрисувате поднос с плодове, които после да оближите; да завържете очите на партньора и след като оцветите с различни краски части от тялото му, да го накарате да избере цвета и да стимулирате зоната, оцветена с него.

2/ Използване на аксесоари и допълнителни материали (пера, превръзки за очите, материи от коприна, кадифе, кожа, козина, допира от които предизвиква нежно усещане за възбуда), музика и фотография, сексуални дарове и бележки. Един съвет – посетете секс шоп. Дори и да не напазарувате, ще стимулирате въображението си.

3/ Промяна на обстановката – използвайте момента, не отлагайте за после. Независимо къде се намирате, дали в парка, офиса, на плажа, в самолет или асансьор, искате ли да правите секс – правете. Но се застраховайте (освен, ако не сте любител на силни усещания) – заключете вратата, блокирайте асансьора, намерете уединено местенце.

4/ Секс игри с храна – устройте си пикник или сексуално угощение, използвайте афродизиаци. Ето една игра, позната на мнозина, но в един по-различен контекст. Завържете очите на партньора си и скрийте по тялото си капчица мед например. Накарайте го само с помоща на езика да я открие. Или изяжте цяло основно ястие от тялото на партньора си като аранжирате предястието върху гърдите, основното ястие върху корема, а десерта върху гениталиите.

5/ Масажи. Те освен прелюдия, могат да доведат до екстаз и оргазъм. Започнете със стандартен като постепенно преминете в масажиране на ерогенни зони и завършите с масаж на гениталиите.

6/ Игри за специални моменти, приложими във всички етапи на вашата връзка, на празници и годишнини. Пригответе си торбичка с късметчета. Напишете на листчета какво искате партньора да ви направи (не забравяйте обаче правилото за допустимите граници и приемливост). Редувайте се да теглите листчета и изпълнявайте написаното на тях. Може да ви се струва сухарско, но тази игра предоставя възможност за опознаване на партньора, забавна е, премахва задръжките и изиграна правилно, доставя неописуемо удоволствие.

Каквато и игра да разигравате обаче, не забравяйте, че всичко зависи от вашето въображение, от умението ви да увличате партньора в тях, от личната ви разкрепостеност. Подгответе си сценария, материалите, обстановката и декорите (ако това го изисква замислената от вас игра) предварително. Например, ако искате да правите секс в морето, обмислете действията си, заведете партньора си там и ACTION.

И се понесете по течението на удоволствието.

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=829

Posted by on окт. 18 2007. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.