СВИНЯ ПРОГОВОРИ В АВСТРАЛИЙСКО СЕЛО

Австралийският фермер Джоузеф Керидж, влизайки в свинарника, за да нахрани животните, забелязал, че едно от тях го гледа злобно. Ухилвайки се, той потупал свинята по тила. Недоволно изгрухтявайки, тя избягала в далечния ъгъл. Затваряйки зад себе си вратата, Джоузеф чул нечие мърморене. Можело да се различат изрази като "глупак, идиот, върви по дяволите". Австралиецът се огледал, но не видял никого. А в същото време оскърбленията продължили: "Нищожество, боклук, негодник, върви на…" След като едва не припаднал от изненада, Джоузеф се убедил, че го ругае именно сърдитата свиня.
Фермерът се съвзел от шока и поканил жена си и приятели да видят "чудото". Говорещата свиня, гледайки с презрение към зяпльовците, обаче не бързала да демонстрира уникалните си способности. Решавайки, че Джоузеф от преумора "временно е излязъл от строя", близките му го посъветвали да се консултира с лекар. На излизане от свинарника до тях достигнали размесени с грухтене думи като "гадове, паразити, животни, боклуци"…
Учени, разгледали говорния апарат на животното, открили в устата на свинята … напълно човешки гръклян с високо небце и два правилни реда великолепни зъби.
Някои специалисти предполагат, че ругаещото животно е мутант. Професорът от Сиднейския университет Майкъл Грос твърди, че в резултат на неотдавна падналия на Земята метеоритен дъжд биосферата е претърпяла сериозни промени, в резултат на което "ще проговорят" и много други наши по-малки събратя.
Решавайки, че говорещата свиня се нуждае от човешки условия, Джоузеф я вкарал в дома си. Жена му обаче се противопоставила на хуманния му порив, тъй като се уплашила, че свинята ще "обогати" речника на малките им деца.
Tongue out

(По информация от в."Мегаполис експрес" – Русия)
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

НОРВЕЖКАТА ЦЪРКВА ИЛИ ИНТЕРЕСНОТО ХРИСТИЯНСТВО В СКАНДИНАВСКАТА СТРАНА

МЯСТО, КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ ВИСОКО В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ

НА ГОСТИ В ХАЛКИДИКИ

КРУИЗ С КОРАБ ИЛИ КАК ПОЧИВАТ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА

КАДИЗ И ОКЕАНА НА БРЕГА НА АНДАЛУСИЯ

АНТИГУА В ТЮРКОАЗЕНО И ЖЪЛТО

СЕКЕШФЕХЕРВАР – БРРРР… НЕ Е ЛЕСНО ЗА ПРОИЗНАСЯНЕ

НОРВЕГИЯ – СЕВЕРНАТА ПРИКАЗКА

КАВАЛА – НАКАЦАЛА ПО ХЪЛМОВЕТЕ

БУКУРЕЩ – СИВО, ТА СИВО

КАК РЕАГИРАТ ИСПАНЦИТЕ НА КРИЗАТА?

ЕДНА БЪЛГАРКА В АНДАЛУСИЯ – 1 част

КОПЕНХАГЕН

ИПЪР – ВСЕ ОЩЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ

10 МЕСТА, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСЕТИТЕ В ШВЕЙЦАРИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2867

Posted by on ян. 18 2010. Filed under Пътешествия. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.