САМОТАТА….

Събуждам се с тъга в очите…… Не искам да ставам от леглото, защото съня ми е бил прекрасен и просто не искам да свършва…….. Искам да живея като в съня си, но няма как …….

Денят започва с мъка – трудно понасям мисълта, че ще преживея още един ден пълен със самота ……. Обличам се и пия кафе ….. Няколко минути и кофеина вече ми е подействал….. Започвам сама да се настройвам за нещо хубаво. Решавам, че деня ще е прекрасен и щастлив, решавам че ще се променя и ще забравя мъката….. Тръгвам усмихната и си тананикам някаква песничка с цел да работя по-лесно, защото музиката ме прави щастлива …..

 

Работя с неoхота – искам и трябва да се усмихвам на клиентите, но не мога…… Сила нямам да се преструвам ……. Говорим си с колежките и се разведрявам….. Бягам нагоре-надолу между етажите ……. Часа става 16 и започвам да изнемогвам от умора – сядам и не искам дори да говоря …….

 

В 19ч си тръгвам към къщи – самичка ……. Прибирам се уморена и сядам пред компютъра за да си поговоря с някои приятели ….. Искам да кажа толкова много неща, а не мога …… Започвам и спирам, защото усещам че на никой не му се слушат моите проблеми……… 

Лутам се и търся истината за нещата. Искам опора и сигурност, но никой не ми я дава…….


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

РЕВНОСТТА ЗАВИСИ ОТ ВИСОЧИНАТА

КОИ ЛИ СА ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ НА МЪЖА?!

 

ТЯ И ТОЙ – МАРС И ВЕНЕРА  

ВЕЧНИТЕ РЕВНИВЦИ…..

 

КАК ДА СВАЛИТЕ МЪЖ?!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1219

Posted by on юли 3 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.