САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БРЮКСЕЛСКИ ЧИНОВНИЦИ ЗАПЛАШВАТ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ

EvrokratУдобната боксова круша България и този път се използва от брюкселските чиновници, за да имитират дейност и да покажат, че са значими. Този път, обаче, работата е много сериозна. Натискат ни не за електрически крушки, а да не спираме приема на нелегални емигранти от Азия и Африка през българо-турската граница. Това е ключов въпрос за бъдещето – демографско, религиозно, икономическо, социално – на България.

Българското правителство е получило на 15 януари писмо, подписано от еврокомисарката Сесилия Малмстрьом, с което ни заплашват, че ще предприемат мерки срещу България заради недопускане на лица да търсят закрила на територията на България, заради условията за настаняване и забавяне на регистрациите по Евродак. Брюксел ни заплашва още с активиране на член 33 от Дъблинския регламент. Това означава мониторингов механизъм спрямо държави-членки, чиято система за убежище е подложена на силен натиск, има сериозен проблем във функционирането й и така се застрашава прилагането на регламента от Дъблин (казано на човешки език – който е влязъл нелегално на територията на ЕС, остава в първата страна на проникване, където го регистрират с пръстови отпечатъци, за да може винаги да се връща ако отиде другаде в Европа). Всичко това става ясно, две седмици след получването на писмото, от изявление на вътрешния министър Цветлин Йовчев пред депутати от вътрешната комисия.

Имам известни подозрения за намеса на български политици по отношение на писмо от ЕК за бежанците„, коментира днес вицепремиерът Цветлин Йовчев. Той явно визираше бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който с мерките, които взе и не взе за охрана на границата, и лъжите, които 3 години изричаше, че границата ни е най-добре охранявата в Европа,  е най-отговорен за стоварилия се върху България проблем. Не по-малка вина носят и сегашните управляващи заради забавените мерки, а ако се огънат пред чиновническия натиск ще са още по-отговорни.

Европейските страни (Германия, Франция, Австрия, Великобритания) си слагат квоти и приемат само по няколкостотин бежанци (австрийците само 500 християни), отказват да приемат повече, но спокойно оставят разбеснелите се еврочиновници (включително Кристалина Георгиева, която иска да ни оправя демографското положение с бежанци) да се опитват да наводнят България с нелегални емигранти от Азия и Африка и да я превърнат в гето между Европа и Азия. Камерън и Орбан вече им показаха вратата!

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8654

Posted by on ян. 29 2014. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

7 коментара for “САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БРЮКСЕЛСКИ ЧИНОВНИЦИ ЗАПЛАШВАТ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ”

 1. Балама

  20 -30 хиляди евро взема един еврокомисар (бонусите са башка), надолу по веригата са милиони на месец, докато се стигне до един шофьор от Еврокомисията, който се разписва за 4-5 хиляди евро месечно. Това е несправедливо и нечестно.

 2. Leo

  Защо западноевропейците не приемат бежанците, които влизат незаконно в страните им, а искат ние да ги приемаме? Що за двоен стандарт и двуличие у еврочиновниците.
  Като че ли повече са негативите от членството ни в ЕС, отколкото ползите.

 3. ПЛЮЯ НА ЕС

  ЕС ДА ГО ДУ*ХА. АКО НИE НЕ СЕ ОПЪЛЧИМ ЩЕ БЪДЕМ ПРЕВЪРНАТИ В РОБИ – НО ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ ! ЕВРОЛИЦЕМЕРИТЕ – ХУМАНИТАРНИ МАГНАТИ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА НИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ – НИКАКВО! ВЕДНГА ДА СЕ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ, НЕЛЕГАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, А ПРОДАЖИЦИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ КОИТО ЛИЖАТ …..ДНИЦИТЕ НАТУРЦИ, АРАБИ И СВЯКАКВА СГАН – СЪД ЗАНАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!! БУЛГАРИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА КАЖЕМ ВСИЧКИ КАТО ЕДИН – НЕ НА МРЪСНАТА И ГНУСНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАЧАВРЕНСКА КЛАСА – НЕ ДАВАМЕ РОДИНАТА СИ НА НИКОГО – НЕ ИСКАМЕ И НЯМА ДА ТЪРПИМ ИСЛЯМИСТИ ТЕРОРИСТИ СРЕД НАС – ВЪН НЕВЗАБАВНО

 4. Как да емигрираме в Европа

  На вниманието на редакцията на сайта obshetstvo.net:

  Това са линкове към страници на сайт в Сенегал, който предлага информация и начини за емиграция в Европа и по-специално – във Франция. Текстовете са комерсиално насочени – предлагат се услуги срущу заплащане – транспорт, визи, трансфери и инфо за местното законодателство на страната-„приемник“. Стилът на езика показва интелигентност, информираност за местното законодателство и администрация, както и начините да се заобиколи закона.
  За четящия става ясно, че зад това стои цял клон в икономиката.
  Съжалявам, че не мога да преведа всички тези текстове и да ви ги предоставя.

  Съжалявам за всички почтени източноевропейци, които работят и плащат коректно данъци в страни от западна Европа и се стремят успешно да се интегрират в тях – те са големите губещи по дифолт от ГОЛЯМАТА ИГРА.

  Съжалявам за всички българи, които са зомбирани по темата за „бежанците“ в България – това трябва да стане достояние и на тях.

  Срам ме е за Европа.
  Мъчно ми е за България.

  Обща информация:
  http://www.senegalaisement.com/senegal/venir_en_france.php

  Една от „пакетните“ оферти: http://www.senegalaisement.com/senegal/comment_emigrer_en_france.php

 5. Как да емигрираме в Европа

  Не мога да пропусна да добавя какъв цинизъм лъха от текстовете и каква омраза към страната-„приемник“ (пунктуацията не е случайна).

 6. Как да емигрираме в Европа

  Един от многобройните примери на полигамно семейство в страната-„приемник“ от Европа – 1 мъж, 4 съпруги, 46 деца. Никой не работи. 7110 Евро месечни помощи, без помощи за жилище, консумативи и ред други още:

  http://www.defrancisation.com/polygamie-a-bobigny-1-malien-4-femmes-46-enfants-7110-euros-dallocations-familiales-par-mois/

 7. Как да емигрираме в Европа

  А ето и как веднъж експулсирани мигранти от Конго от страната и проникнали в нея повторно, са приети в местния парламент, доминиран от социалистите:

  http://www.defrancisation.com/des-clandestins-congolais-expulses-il-y-a-7-jours-reviennent-illegalement-et-sont-invites-a-lassemblee-nationale/

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.