РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ С УСПЕШНА АКЦИЯ – ИЗЛОВИХА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ИСТОРИЯ ДА ПИЯТ

Razrushavane na sveta

Много находчиво активно мероприятие спретнаха ранобудните студенти на свои преподаватели от Историческия факултет. Почерпените след професорска защита историци бяха издебнати и записвани от студенти вживели се в ролята на отрядници. Кадрите обиколиха всички медии, а бойците на морала се разходиха из телевизионните студия. За щастие младите хунвейбини не изхвърлиха нарушителите през прозореца по примера на своите китайски предтечи от Културната революция. Това обаче беше най-успешният ранобуден пърформанс, защото ясно показа как се действа без компромиси (виж снимката).

Общество.нет първи предупреди, че основното ядро на ранобудните е съставено от ренегати от БСП, крайно леви анархисти и либерал-комунисти.  Някои си правеха кривата сметка, че може да ги контролират и направляват, но както се вижда революционният порив е неуправляем. Прогнозата ни се сбъдна.

Ранобудните не можаха да увлекат мнозинството студенти и да родят някаква политическа идея, но се оказаха успешни в разкритията и постановъчните похвати. Грозната картинка на държане на тон, на нахално поведение, на липсата на респект и уважение към преподавателите, пък били те и мъртво пияни, е нож с две остриета.

Да му мислят всички даскали – от сега нататък само примерно поведение, лимонада, никакви флиртове и любовни афери, политически коректни приказки, без говорене против началниците, подмазване пред студентите и постоянен страх, че те дебнат от някой ъгъл с телефон.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8145

Posted by on дек. 1 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ С УСПЕШНА АКЦИЯ – ИЗЛОВИХА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ИСТОРИЯ ДА ПИЯТ”

  1. superb

    Мисля си, след защита и по повод рожден ден, при нормална заплата, тези професори нямаше ли да отидат в някое сносно заведение, а са принудени да се завират в тези стаи, на маси покрити с вестници и да пият съмнителен алкохол купен от склад на едро. Време е и ранобудните да се събудят.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.