РАЗРУШАВАНЕТО НА ТРАДИЦИОННИЯ МОРАЛ Е В ХОД!

Организацията на хомосексуалистите „Джемини” организира първият парад на педерастите и лесбийките в България. Той  ще започне в 16:30 часа на 28 юни 2008 г. от Билетния  център на  НДК, ще мине през  бул. Витоша, жълтите павета на бул. Цар Освободител, бул. Васил Левски и ще приключи в Център за култура и дебат „Червената къща” на ул. "Любен Каравелов" № 15. Подобен парад в Белград приключи с насилие над хомосексуалните. В латвийската столица Рига общинските власти въобще не разрешиха да се проведе подобно мероприятие. В католическа Полша консервативните власти остро осъдиха подобни опити за разруха на традиционния морал.

Къде са православната и католическата църкви у нас? Защо кметът твърди, че е десен, а разрешава подобно аморално мероприятие. С какво са по-различни хомосексуалните от останалите, та искат знаково да парадират . Разликата е само в начина по който правят секс. Мъж с мъж и жена с жена. В страна с изчезващо население да пропагандираш аналния секс между мъже е извратено. И това е само началото.

Директорът на полския  учителски център заяви още през 2006 г., че "в училищата не трябва да бъдат показвани неподходящи образци на поведение, тъй като целта на училището е да обясни разликата между добро и зло, грозно и красиво, училището трябва да обясни, че хомосексуалните практики водят до трагедии, празнота и дегенерация"

Не е далеч денят, когато ще преследват хора заради изказване на различно мнение. Денят когато всичко извън тяхната истина ще е дискриминация. Когато ще трябва насила да търпиш всички  и всичко под угрозата да не бъдеш съден, преследван и затварян. Денят, когато ще живееш в страх, че си нормален.


Последните 5:

 

АБСУРД

НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ФЕНОВЕТЕ?! 

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ  

ОЩЕ СЕ ОТВРАЩАВАЙТЕ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ

 

76% ОТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ЖИВЕЯТ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1192

Posted by on юни 19 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.