РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛСТВО И ЛЮБОВ

Каква е разликата между близки приятели и интимни отношения? Мнозина вярват, че когато едно приятелство стана достатъчно дълбоко, може да премине във връзка. Истината обаче е друга. Помислете си какво сте си говорили с вашите приятели. Винаги сте доста откровени за своите проблеми, успехи, лични неща. Не се срамувате да ги питате за съвет и помощ. При близките приятели се преполага, че искате да знаете всичко един за друг. 

Какво ще кажете за задълбочаване на отношенията? Помислете за животните. Те също се показват в най-добра светлина пред половинките си. Ние, хората, пазим най-много тайни именно от нашите интимни партньори. Не искаме да говорим за някои от проблемите си, за неуспехи, за страхове. В началния романтичен период, с който започва всяка връзка, се опитваме да впечатлим половинката си. Тази разлика между приятелство и любовна връзка е изключително съществена.  Пресмятаме и премисляме всичко в любовта, а сме много по-разкрепостени в приятелството си. Действаме като деца в интимното, а като възрастни в приятелството.

Ако запазите вътрешните си бариери при една интимна връзка и не се опитвате да я превърнете в приятелство, ще имате по-дълги любовни отношения. Да си казвате всичко не помага в отношенията между мъжа и жената. 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

НАЙ-КРАСИВАТА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2009 Е РУСКИНЯ

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

СТРАХОВЕТЕ В ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2806

Posted by on дек. 21 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.