РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

Той е на 50, а тя на 30 или обратно – той е на 30, а тя на 50. Най-разпространеното схващане е, че младите момичета си хващат по-възрастни мъже за пари, а младите момчета по-стари дами, които да играят ролята на техни майки. Общото между Деми Мур, Елизабет Тейлър и Сюзън Сарандън например не е само, че са известни актриси, а и че имат връзка с по-млад мъж.

Тези, които търсят любовта на по-млади от тях много често наистина обичат истински по-старата или по-млада своя половинка. Просто ще направите грешка ако веднага лепнете етикета на тези, които излизат с едно поколение разлика (около 20 години) от тях. Не всичко е свързано с финикийски знаци или психологически проблеми.

При установяване на връзка пропастта във времето се запълва от удоволствие, наслада, спокойствие, уют, любов, сигурност и т.н. Един или няколко от компонентите да започнат да липсват и пропастта се отваря отново. Жената, например, биологично старее по-бързо от мъже, но за сметка на това пък средностатистически живее по-дълго от него. Балансите си крехки и пълни с индивидуалности.

Статистически най-разпространената  времева рамка между партньорите е средно 3 години. Днес, обаче, все повече нараства броят на хората, които далеч преминават тази възраст. Такива връзки могат да бъда изключително пълноценни, когато двамата наистина са отдадени един на друг. Разбира се хубаво е да се разгледат различни примери.

1. Има възрастни мъже и жени, на които никак не им пука, че имат млади любовници, за които знаят, че са с тях и поради финансови съобръжения. Отделно има джентълмени, които изпитват гордост да се показват с по-младата си жена, която като част от останалите си богатства могат да показват на обществото.   Всъщност отношенията им са поставени на много ясна основа – и двамата се чувстват добре. Никой не може да изненада другия и да го направи на глупак. Много двойки са истински щастливи от подобни отношения.  Той се наслаждава на интимностите с млада жена, а тя на материалната сигурност, която и е осигурена от него. Това си е техният живот, който си работи прекрасно и за двамата.

2. Другият пример са тези, които търсят в част от партньора си своята майка или баща. Лошо ли е по-възрастният партньор дефакто да отговаря на една потребност на по-младия. Освен някои крайни моралисти никой не може да каже, че нещо в подобни отношения не е наред.

В крайна сметка любовта има това качество, че може да разбива границите на времето. 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3454

Posted by on окт. 26 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.