РАДИКАЛНО ЗА СОФИЯ

20 ТОЧКИ ЗА РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ НА ПП”ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ” ЗА МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 – БЮЛЕТИНА N 30 
 
 

1.Създаване на
велоалеи и пешеходни зони в коритата на реките, които са хванати в
канали (Владайска, Перловска). Приоритетно развитие на велотранспорта.

2.Подемаме инициатива
общинските съветници в София да са мандатни – до 2 последователни
мандата, защото много често някои затъват в корупционни практики.

3.Драстично намаляване на CO2 емисиите чрез приоритетно развитие на трамвайния и тролейбусен транспорт (особено бул. Цариградско шосе, бул. България).

4.Запазване на античните останки по пътя на метрото под бул. Мария Луиза

5.Евтаназия на всички
бездомни кучета в София (за 6 месеца през втората половина на 2012 г.).
Гратисен период до юни 2012 за осиновяването или прибиране им в приюти.

6.Надписите на търговски обекти в града да са само на официалните езици на страните членки на Европейския съюз. Това е превенция срещу обособяването на емигрантски гета, каквото е започнало да се оформя около Женския пазар.

7.Създаване на условия за живот и заселване на катерици и патици в столичните паркове. 

8.Всички подлези да се пригодят до края на 2012 година за бебешки колички с три колелета и велосипеди

9.Изграждане на стена около кв. Факултето (по примера на Михаловце, Прешов, Островани в Словакия и Усти над Лабем в Чехия).

10.Цивилни общински полицаи в градския транспорт, които да задържат арогантните групи, които тормозят останалите.

11.Построяване на 4 нови закрити плувни басейна в четирите части на Столицата (кв. Манастирски ливади, ж.к. Дружба, между Люлин и Красна Поляна, ж.к. Надежда).

12.Уличната проституция да се обособи на общински терен в покрайните на града с клетки за спиране на автомобилите.

13.Мащабни инвестиции в градските тротоари – нови настилки и колчета за ограничаване на паркирането (бетонни, а не метални колчета).

14.Асфалтиране на всички неасфалтирани улици до края на 2013 г. с цел да се намали прахта и калта в града. (особено кв.Манастирски ливади, Малинова Долина, Мусагеница, Овча купел).

15.Създаване на фонд за изкупуване на конете и каруците, както и тоталната им забрана за движение в столицата от април 2013 година.

16.Забрана от 1 януари 2013 на продажбата и разпространението на найлонови торбички в търговските обекти на територията на Столична община.

17.Плановите ремонти в града да се извършват само в понеделник и вторник.

18.Създаване на 4 нови малки парка в четирите краища на София (между Мусагеница, Дървеница, Младост и Окръжна болница; на мястото на Софийския централен затвор, под  южната дъга на Околовръстния път; около ж.к. Люлин).

19.Експериментално през октомври 2012 година за един месец (от понеделник до четвъртък) да се въведе режим на движение на превозните средства – като на четна дата пътуват само автомобили с четни номера, а на нечетна – такива с нечетни (само в рамките на широкия център)

20.Задължителни униформи за всички ученици от 1 до 12 клас на територията на общината.

 
 
НОМЕР 30 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА
 
 
НЕЛИ АНДРЕЕВА – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Нели Андреева завършва специалност „Право” в  Юридическия факултет на СУ„Св.Климент Охридски” през 1991 година.  Член на Софийска адвокатска колегия. Била е хоноруван преподавател по търговско право и индустриално законодателство в Технически университет София. Председател на Контролния съвет на Българска федерация по туризъм. Член на Управителния съвет на Клуб по катерене и алпинизъм „На ръба”,София. През 1990 г. работи в централата на СДС на Раковски 134. Има завършено обучение по медиация: Американска асоциация на юристите – Правна инициатива за Централна Европа и Евразия (ABA CEELI). МЕДИАТОР, вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието. Семейна.

ЗУЗАНА ПИПТОВА – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Зузана Пиптова е единствения кандидат за общински съветник гражданин на държава членка от Европейския съюз на местните избори в София. Родена през 1985 година в Братислава. Говори перфектен български, защото е завършила българското училище в  родния си град – БСОУ "Христо Ботев”. През 2010  г. завършва  Югоизточноевропейски изследвания в, Карловия университет в Прага. В момента учи в магистърска програма „Европейски Югоизток” в СУ”Св.Климент Охридски”. Полиглот – освен словашки, чешки и български, владее английски, руски, рутенски и дори малко албански. В свободното си време се занимава със стара европейска музика от IX до XVII век и се снима и като модел на свободна практика. Втора година живее и работи в София. Всеки ден кара колело до работа – от центъра на града до крайните блокове на Младост.

АГОП КАСПАРЯН – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Агоп Едуард Каспарян е завършил 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" с профил мениджмънт и английски език. През 2003 г. се дипломира в "Национална школа по мениджмънт". Магистър по "Макроикономика" от "Университет за Национално и Световно Стопанство". Специализирал е международен икономикс към "Виенския Икономически Университет" и бизнес икономикс към  Университет Евора – Португалия. Член на Българската Макроикономическа асоциация. Работи в счетоводно-консултантска фирма. Хоноруван асистент по икономика в УНСС. Владее английски и арменски език. Член на ПС на ПП”Общество за нова България”.

ДИНКО ДИНЕВ – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Динко Динев е завършил техникум по транспорт „Дж.А Магахан” – София. Завършва специалност „Счетоводство и контрол” в УНСС. Специалист по пенсионно осигуряване. Зам.председател на ПП”Общество за нова България” в София.

 
www.onb.bg 

 


Последни публикации:

ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕЦветозар ЦАКОВ
 
 

БЕЗ АЛКОХОЛ ПОД 21 ГОДИНИ Лаура ШЛЕЗИНГЕР

РОКО БУТИЛЬОНЕ: НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ Е ХРИСТИЯНСКА

ЗАТВОРИТЕ КАТО САНАТОРИУМИСюзън ЕСТРИЧ
  

ТИМБИЛДИНГЪТ – НАЧИН НА УПОТРЕБА – Даниел ПАНЧЕВ

СЪЗДАВА СЕ НОВ ВОЕНЕН СЪЮЗ В ЕВРОПА ИНИЦИРАН ОТ ВАЙМАРСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК

В КРАК С ВРЕМЕТОЦветозар ЦАКОВ
 

ЧЕТИРИ ВОЙНИ ПО СРЕДАТА НА ИКОНОМИЧЕСКИ УПАДЪК – Едуард КОХ

ПОЛИЦЕЙСКАТА КОМИСИЯ НА ЛОС АНДЖЕЛИС ГЛАСУВА ЗА СПИРАНЕ НА КАМЕРИТЕ ПО КРЪСТОВИЩАТА

БЕН ЩАЙН: ПАРИТЕ СА ИЗВЪНРЕДНО ЕМОЦИОНАЛЕН ВЪПРОС

ТЪМНАТА СТРАНА НА ТЕЛЕВИЗИОНАТА РЕКЛАМА

ШВЕДСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ ИСКАТ ПРОМЯНА В НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ В ПОЛЗА НА МЮСЮЛМАНИТЕ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4084

Posted by on сеп. 25 2011. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.