ПРОБЛЕМЪТ СЪС СИНЯТА ЗОНА НЕ СА САМО ПРАВАТА НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЦЕНТЪРА

На днешния втори протест на Попа напълно стана ясно, че тези хора изобщо не протестират за справедливост, а само за себе си. С това моето съпричастие към тях се изчерпва. Съвсем ясно чух, че те искат да има Синя и Зелена зона, за де се изгонят другите от центъра, но в същото време да имат право самите те на безплатно паркиране. Това е егоистично безпардонно поведение, което предполага улиците в центъра да са придадени към частната собственост на собствениците на имоти.

Проблемът със Синята зона не са само правата на живеещите в центъра. Проблемът е в мафиотския характер на цялата система за паркиране, паяци и пр. Хора, които подкрепят Синята зона, а просто искат изключение от нея за себе си, подкрепят мафията. В този смисъл, протестиращите за това – за безплатни привилегии, дадени им от мафията, не заслужават никаква подкрепа. Нека се гърчат и те в хватката на мафията, белкем се усетят за какво трябва да се протестира.

За премахване на мафията, заедно с нейните многоцветни зони, паяци и дебеловрати мутри, подкупващи общински съветници. А не за спасение по единично…

Автор: Добри Божилов в профила си във Фейсбук

Cytotec

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5201

Posted by on авг. 16 2012. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.