ПРИОРИТЕТИТЕ НА НОВАТА ВЛАСТ

Лъснаха асансьори и сапунерки за луди пари. След хилядите левове заплати /петцифрени/ в “Информационно обслужване”, излязоха наяве обществените поръчки за “извънземни” асансьори, които за тая сума би трябвало в космоса да те изстрелят. Накрая дойде и новината за обновения стол в Министерството на отбраната. Е, няма лошо масите да са махагонови, столовете кожени…, но една сапунерка да струва 400 лева?! Да не говорим за екстравагантните мерцедеси, ползвани от военните, с цвят “пепел от роза”.
Вярно е, че всичко това е скандално и че Бойко каза “като дойдем на власт – вадим всички далавери на масата”. Идеята обаче нали все пак е да има наказани, и Брюксел настоява. Да има хора в затвора, които да отговарят за деянията си! Не само да размахваме всеки ден нови цифри…    

“Гоним корупцията, а пропускаме уличния бандит!” Това призна министърът на правосъдието Маргарита Попова. И браво за смелостта и откровението да го каже. Излиза, че точно това, което касае най-много народът не се раздвижва. Защото бай Иван се ядосва, че сапунерките в минестерството струват по 400 лева, но повече се тревожи за сигурността на децата си, която все още няма кой да му гарантира.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

ЗА СВРЪХ НЕДЕЖДИТЕ, СКЕПТИЦИЗМА, СТАНДАРТИТЕ И ДВОЙНИТЕ ТАКИВА

КАКВО ТРЯБВА ДА СТОРИ БОЙКО БОРИСОВ, ЗА ДА УСПЕЕ

АЛБАНИЯ СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

ЛЮБОМИР КОВАЧЕВ: МОДЕЛЪТ НА АЛИАНС ЗА СОФИЯ ОЧЕВИДНО НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ

СТОЯН РАЙЧЕВСКИ: ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ ИЗИСКВА ПОНЯКОГА И САМОЖЕРТВЕН ПРИМЕР

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2468

Posted by on авг. 30 2009. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.