ПРИЗНАНИЯ

Ген. Ваньо Танов продължава с признанията и разкритията от златните си години като шеф на ГДБОП. През последните дни ни заля с информация от включванията си във всички сутрешни телевизионни блокове. Според него конкретна задача ГДБОП да разработвала политици нямало. Всички разработки, които обаче били водени от службата, която е ръководел, по един или друг начин са засягали определени политици. По думите му,  ГДБОП е разработвала лица, които са свързани с престъпна дейност, а това, че те са покровителствани от отделни политици, е друго нещо. Подобни случаи имало не само в ДПС, а и във всички партии.

Много смело, наистина. Веднага обаче възниква логичният въпрос защо чак сега като е в пенсия изнесе тази информация, а не докато беше шеф на службата? Ясно е, че управляващите и тогава и сега са били в кюпа. Но може би раздухването сега служи като предкампания на някого. На кого – оставям на читателите за домашно.  
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

ЗАЩО ЦЕНАТА НА ВАШИЯ АПАРТАМЕНТ ЩЕ ПАДНЕ РЯЗКО В СЛЕДВАЩИТЕ 3 ГОДИНИ ?

КАК СЕ УПРАВЛЯВА?

НЕ КРАСОТАТА, А ПРОСТОТИЯТА ЩЕ СПАСИ
СВЕТА!

ХУ КЕЪРС* ИЛИ ЕДИН
КАДЪР ОТ БЪДЕЩЕТО

МАСЛАРОВА ПРАТИ ДЯДО НА ПОЧИВКА, ТОЙ СЕ ВЪРНА С НОВА
ИЗГОРА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1667

Posted by on ное. 13 2008. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.