ПРЕМИЕРЪТ ВИСИ НА ЛИФТ, А НАРОДЪТ – НА КОСЪМ

Станишев блесна по всички първи страници с инцидента в Рила. Незаконният лифт, на който премиерът се качил, така да се каже закъсал във въздуха и на спасителите им били нужни 40 минути да го свалят на земята. Журналистите – кучета ги яли. Тях ги спасили по-бавно и повисяли има-няма два часа в студа.

Ето с такива новини занимаваме народа. А той, горкият, все по-рядко стига до лифта, камо ли зимата, когато има огромни сметки за ток, парно, газ и т.н. То не бяха първи страници с рокерски изпълнения, то не бяха гмуркания под вода, то не бяха банкети на Бузлуджа… Редно беше нещо и във въздуха да се заформи. А след тия екстремни изживявания, откъде ти време да се мисли за проблемите на хората. Как не влезе премиерския мотор в някоя дупка на шосето, ама в тия половин метровите, дето народът изпотроши колите си в тях. А то –  авария на лифта. При това само за 40 минути.
Какъв е изводът? Да следим натоварената и екстремна програма на премиера по медиите и да не негодуваме по всекидневните си проблеми. Та на него да не му е лесно. Откъде време за народа? То е загубено по лифтовете. Така ще е – докато Станишев виси във въздуха, животът на народа ще виси на косъм.
 
 

 Последните 5: 

И ЗАМИРИСВА НА МОРЕ… ИЛИ КАК МОДЕРНО СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ

КАК СЕ НАБИРА СКОРОСТ, Г-Н ДИКОВ?

НЯМА ОПРАВИЯ

 

ДУШ И БЯЛ ЧАРШАФ ЗА ЗАТВОРНИЦИТЕ. А МЕЛБА НА ПЛАЖА?!

 

КОЙ ВИ ПЛАЩА МАСРАФА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1456

Posted by on сеп. 18 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.