ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЪЗМУТЕН?! А НАРОДЪТ?

Филмът за децата от дома в Могилино е част от една антибългарска кампания. Този филм обаче дълбоко ме смути, защото той не бе направен с любов към България. Това заяви президентът Георги Първанов при откриването на дискусионен форум за децата на България, който се проведе през уикенда в Русе.

Всички медии, разбира се, и регионални, и национални, отразиха PR – акцията на Първанов, който доведе министри и депутати в крайдунавския град. Под сурдинка обаче стана ясно, че срещата първоначално трябвало да се проведе в София, но заради скочилите жители на русенския квартал “Средна кула” срещу защитените жилища за децата от Моголино, президентът бил намислил лично да внесе авторитет с появяването си в Русе и да тушира напрежението. Само че напрежение не се тушира с две изречения за Могилино, от които така и не стана ясно какво точно има предвид държавният глава. Като е антибългарска кампанията според него, защо поне не поясни на “непросветените” кой и защо я организира, се питаха всички на форума. Той като президент би трябвало да знае какво говори. Като казва “А” – защо не каза и “Я”?!

Точно този въпрос не можаха да зададат журналистите на Първанов, тъй като той беше покрит от яките момчета на излизане от залата и медиите не бяха допуснати до него. Г-н Първанов, нямаше да питаме дали сте тъгувал, докато сте ловувал. Тази тема се изчерпа за нас. Не ни интересува и колко минзухари сте набрали в планината, докато близките на жертвите от горящия влак търсеха информация за тях. Но щяхме да питаме, защо доведохте цял антураж важни особи в Русе – да четат доклади, като Емилия Масларова ли, вместо да отскочите до кв. “Средна кула” и да се убедите, какъв е проблемът на място, като сте толкова загрижен за децата на България. Или това бе поредната необмислина PR акция на така наречената ваша президентска администрация?!

Ето тези въпроси останаха без отговор. А това определено изчерпа смисълът на гръмкото мероприятие в провинцията.

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ЛИЦЕМЕРИЕ

СМЯНА НА СМЯНАТА СЛЕД ПРОМЯНАТА ЗАРАДИ….

Заслужават ли такива, като Сарафов от Пирогов да живеят ?

КОРУПЦИЯ

РАЗЛИЧНО

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=868

Posted by on мар. 13 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.