ПРЕД СТОТЕ ДНИ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ

Всеки иска славата на Исус, никой не иска да носи кръста му. Доколкото си спомням, дисертацията на Бойко Борисов е на тема: „Психофизическата подготовка на служителите в МВР”. Следва, че той е психолог-анализатор. Аз съм възрастен човек, баща на две дъщери и двама сина, дядо на осем внуци и един правнук. Големият ми син е връстник на премиера и български офицер. Когато той сгреши, предпочитам да му бия два шамара на живо, на отрязаната му глава ще е късно. Колкото и да не се познаваме с Бойко Борисов, позволявам си да се обърна към премиера като към мой син. Слушам го какво говори, виждам го какво прави, а искам да му кажа: „Няма опозиция в българския парламент, която да е свалила правителство”. А колкото до тежненията му към българските комунисти и социалисти, всъщност само партийци, трябва да знае следното: Не може социалистическа България да строи капитализъм. Когато Жан Виденов се убеди, че България безвъзвратно се ориентира надясно, той отказа да се занимава с политика. А БСП се насочи към властта и за кой ли път сгреши. Как падна правителството на проф. Любен Беров? ДПС го предаде и дойде на власт БСП. Ахмед Доган им поиска солидна сума в долари и ги получи. Това бе известно на двама покойници – Димитър Станишев и Кольо Добрев. Парите бяха преведени от Северна Корея в Агробизнесбанк, уж за оръжейна сделка, а има и фактура. Сокола си ги прибра, след оставката на правителството Беров. За укрепването на ДПС! Въобразява ли си някой, че ордите на Иван Костов щяха да завземат властта на 4-ти февруари 1997 г., без парите на Мултигруп и предателство отвътре на БСП.

Вижте какво направиха в Русия, управляващата партия се самосваля – Горбачов забрани КПСС и разпусна СССР. Защото му подсказаха или разбра, че комунизма е раково образувание, злокачествен тумор. И оставиха комунистическата партия на Зюганов, която винаги е в опозиция, но безсилна. Във Франция комунисти и социалисти управляват отделни общини, като Безансон и даже около Париж, но никога столицата! А в България какво се случи? Някак изрязаха тумора на партийния комунизъм и социализъм, а метастазите останаха. И това са БСП, СДС и ДПС, дори и ДСБ  и ГЕРБ. Защо и ГЕРБ? Огледайте се. Членът, на която и да е, стара или нова, партия, е слънчоглед. Тато казваше: „Биещото сърце на БКП, в пряк и преносен смисъл, е народната милиция”. И още: „Пеко Таки, Мако Даки и тук-таме траки”. За Тодор Живков шопите бяха траки. Разбирам Бойко Борисов, че пое управлението на България без подготвени от него кадри. И му се наложи да разчита на случайно наети. В това аз съзирам и полезен замисъл – да послужат на премиера като предпазен бушон. Но не вижда ли, че го излагат? Параноици с диагноза, а и страхливци. Вече се обръгнахме на момченца от бившата номенклатура, растли в саксии, да правят кариера на хорския гръб. И да не забравя, че служители от МВР са изживяваха не по-прилично от глезльовците на червената буржоазия. Дочух, че президент и премиер подготвят доктрина за националната сигурност. Отдавна трябваше да разберат, че за българите това е мръсна дума. Питам зевзек: „Кой дойде на власт?”, а той ми отговаря: „Держински районен комитет на комсомола в столицата”. Изтръпвам ако е вярно…
Чрез 4 научно-изследователски института по димантите МОСАД не получава пари от израелската държава, а кредитира правителствата й, че и това на САЩ. Хайде и ние да го направим! В същото време Иван Биларев от Булгартабак обслужва бизнеса на Хърватска. Къде си вярна ти любов народна? Едно ощетяване на МОСАД, само от 10 хил. долара, ликвидира американската банка Лемън Брадър. Имам една книга „Кирливите ризи на националната сигурност”. Но българските политици не четат…
Не завиждам на премиера, а искам да му помогна. Някога Атанас Атанасов се хвалил пред служителите си в НСС, че е опитвал да вербува Бойко Борисов. Още ли му вярва премиера?
Отвличанията за откуп са доходен бизнес и за ликвидирането му не е нужен по-строг закон, а силна полиция и разузнаване чрез внедряването на нелегали в престъпните групировки. Отвличането е патент на МОСАД и ЦРУ. Защо не се обмени опит?
И последно. Това като цяло, че парламента и кабинета глупят – днес едно, до вечерта точно обратното – не е страшно. ГЕРБ е още несъстояло се единство. И момчето-генерал навреме се намесва. Ужасна е неговата самота, всичко е върху широките плещи на Бойко Борисов, а една птичка пролет не прави. И следва: Или момчето да си отиде, защото притежава воля и стоманено достойнство, или да победи. Все още има време да се надяваме. Тронът на властта е само скелета на стол, без седалка и облегалка. Не искай да си Джонс, в САЩ така наричат обществените нужници.


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

С МЪЛЧАНИЕ И СТРАХ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ

ДОКОГА ЩЕ СМЪРДИ В БЪЛГАРСКИТЕ МИТНИЦИ?

ЗЛОВОНИЯТА НА ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ИГРИТЕ В ЕНЕРГЕТИКАТА

ПОЧЕРНЕНИТЕ РОДИТЕЛИ НА 25-ГОДИШНАТА ГАЛЯ: СЕКТА ТЛАСНА ДЕТЕТО НИ КЪМ САМОУБИЙСТВО

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2620

Posted by on окт. 22 2009. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21044 лв
 CHF =  1.72899 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.20773 лв
100  RUB =  2.50532 лв
 USD =  1.66185 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.