ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВАТА КНИГА „КЪЩА ПО РАЗМЕР НА ДЕТЕТО” В ИКЕА

На 3 юли 2012 г. от 18:30 ч. ТАРА Пъблишинг ще представи нова книга от италианската си поредица за родители в ресторанта на ИКЕА, ул. „Околовръстен път“ 216.

Книгата „Къща по размер на детето“ от Грация Хонегер Фреско и Сара Хонегер Киари е издадена за първи път през 2000 г. в Италия от RED Edizioni. Книгата предизвиква голям интерес сред италианските семейства с деца и е преиздадена три пъти в Италия.

Авторките – Грация Фреско, мениджър в продължение на 20 години на Монтесори център за деца на възраст от 2 до 10 години, и Сара Киари, журналистка, посветила своята работа на здравословния начин на живот, дават в книгата си практични съвети за дома, в който расте дете: как да променяме пространството според нуждите на детето, как с малко средства да създадем вълшебно място за открития и игри, как да осигурим комфорт за всички вкъщи

У нас „Къща по размер на детето“ излиза със съдействието на ИКЕА България. Освен полезните съвети, в книгата читателите ще открият приложение с цветни стикери на мебели и аксесоари за детска стая на ИКЕА и ще могат да се забавляват да проектират детската стая. Специалистите в ИКЕА са наясно, че къщата се променя с растежа на малчуганите и могат да предложат истински добри решения за мебели и аксесоари, които да следват тази динамика.

БЕЛЕЖКИ ЗА РЕДАКТОРА:

1. ТАРА Пъблишинг е единственото българско издателство, специализирано за родители. От основаването си през 2002 г. популяризира две поредици книги за родители – от български и от италиански автори. Книгите на ТАРА Пъблишинг отговорят на нуждата на младите семейства с деца в България от актуална информация по теми, свързани с отглеждането и възпитанието на децата през първите седем години.

2. Книгата „Къща по размер на детето” е пета в поредицата от италиански автори след: „Как да отгледаме дете, уверено в себе си”, „Когато мама и татко работят много”, „Да живеят бабите” и „От пелените до влюбването”.

3. ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър. ИКЕА енай-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. ИКЕА е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 337 магазина в 40 страни.

Ако имате нужда от допълнителна информация, моля обадете се на:

Олга Георгиева Мениджър на ТАРА Пъблишинг Мобилен: 0876 46 77 67 Телефон: 02/ 958 31 19 Е-поща: info@tara-publishing.com Интернет страница: www.tara-publishing.com

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4579

Posted by on юли 2 2012. Filed under Култура. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.