ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА НЕ Е ДОМАКИН

Новият председател на парламента – Цецка Цачева даде първата си пресконференция, по най-важните парламентарни въпроси от последния месец. А те са за апартаментите на депутатите от провинцията, за гаража и за разни други битови неуредици.

Безспорно въпросите за битовото разложение на предишното ръководство са важни. Но не е работа на първият човек в държавата, по Конституция, да се занимава с бензин и ведомствени апартаменти, които някой си не освободил. Как виждате в подобна роля Стефан Савов, Сендов, Йордан Соколов, Огнян Герджиков, Пирински? Има си администрация, ресорни депутати по корупцията.

Един месец парламентът се занимава с жилищно-битови въпроси. Което междупрочем е по вкуса на средния българин. Малко жълтичко, малко скандал, малко злорадство. Обаче първият, който ще обърне гръб на подобно поведение е същият този среден българин, за който зрелищата са до време.

Друг въпрос е тези хора, които са решили да стават депутати, защо чакат държавно жилище, което някой да им осигурява? Хората работят и плащат наем с по 500-600 лева. Да си намерят и народните избранници жилище. София не е малка.

Трябва да се пази авторитета на институцията. Проблемите на българския парламентаризъм не са битови, а законодателни.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕДАВА – „НОВО КОСОВО” НАДЕЖДАТА НА БАЛКАНИТЕ

ВАСИЛ ФИЛИПОВ: НЕМИНУЕМО В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА СЕ СТИГА ДО НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ГАЗА И ПЕТРОЛА

МЕТОДИ АНДРЕЕВ: ДАНО ДЯНКОВ НЕ Е СЪЩИЯ КАТО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ

НЕУЧРЕДЕНАТА ГРУПА НА РЗС В ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ

БСП С ПО-МАЛКО ДЕПУТАТИ ОТ ДПС

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2422

Posted by on авг. 12 2009. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.