ПОЛИЦАИ МРЪЗНАТ НА ГРАНИЦАТА – ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИМ ОСИГУРИ СГРАДИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ

BG granica 1998

ПО КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ СЕ ОЧАКВА ЩУРМ НА ТРАФИКАНТИТЕ

Полицаите изпратени да охраняват българо-турската граница мръзнат. Работата им е саботирана. Някой от тях може да умре или да получи тежки измръзвания. Огромни групи нелегални са се струпали от турска страна и чакат сгоден момент да се прехвърлят у нас по време на коледните и новогодишни празници. Няма политическа воля да се изпрати армията, която е нужна точно сега и точно за тази работа.

МВР бързо, без обществени поръчки и тромави процедури, трябва да осигури преносими къщички (не фургони) с видимост помежду си по цялата 259 километрова граница, където да се топлят и наблюдават района и задължително полево зимно облекло. На охраняващите трябва да се осигурят дърва и отопление, а не да ходят да събират клони из гората. Разходите за това ще са нищожни на фона на стотиците милиони левове, които отиват за нелегалните емигранти.

Общество.нет-  цитирането с активни линкове е задължително.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8207

Posted by on дек. 4 2013. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “ПОЛИЦАИ МРЪЗНАТ НА ГРАНИЦАТА – ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИМ ОСИГУРИ СГРАДИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ”

  1. kaizer

    Браво, много добре. да видят бившите шапкари как е. Бившите старшинки и офицери-граничари от заставите бяха вечно пияни. Е друго време дойде, алкохолици. Служил съм на „Връшка чука“ 96-97 ма и знам как е. Алкохолизирани прасета, поработете малко сега.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.