Позор: Българските политици са шампиони по национално предателство

PravitelstvoБойко Борисов, Пламен Орешарски, както и последните правителства и управляващите мнозинства около ГЕРБ, БСП и ДПС, трябва да сe готвят да понесат морална и съдебна отговорност.

Оказа се, че България е първенец в ЕС с положителни решения за статут на имигрантите.

Известно е, че повечето от тези имигранти лъжат, че нямат лични документи, след като са ги хвърлили преди незаконно да преминат граничната бразда или са ги оставили в Истанбул при свои познати. По този начин става абсолютно невъзможно да се провери кои са реално тези лица, дали са терористи, крайни ислямисти, престъпници или роднини на такива. Едно е сигурно обаче – почти всички са праволинейни мюсюлмани, които след получаването на статут стават на практика български граждани, а праволинейното следване на инструкциите на Корана, е причина да имат изключително високи нива на раждаемост, което в бъдеще е предпоставка за истински демографски бум на тези общности, което в комбинацията с високата раждаемост на ислямизираните цигански общности, ще доведе коренното българско население да изпадне в положение на етническо и религиозно малцинство.

Pravitelstvo OresharskiНа фона на надвисваща етнорелигиозна гражданска война в съседна Македония, ислямисткия тероризъм в Европа и предстоящия сблъсък на цивилизациите, българските управници най-много бързат да сменят коренното българско християнско население с внос на мюсюлмани от чужбина.

Оказа се, че управляващите български политици са на първо място сред другите политици в ЕС по старание да приложат очевидния план за провеждане на етнорелигиозен преврат и етническо прочистване срещу собственото си население, чрез раздаване на бежански статути на нелегални емигранти с цел ускорена ислямизация.

През 2014 година в другите европейски страни защитен статут на нелегалните е даван само на 18 % на последна инстанция, докато в България на 86 %, тоест близо 5 пъти по – голям процент. На първа инстанция в другите страни от ЕС статут са давали на по- малко от половината желаещи – 45 %, докато нашите национали предатели са давали – на 94 % ( над два пъти повече ).

Зловещият план за смяна на коренното европейско християнско население с прием на нелегални емигранти мюсюлмани от Близкия изток, Африка и Азия върви със страшна сила навсякъде в Европа, но все пак местните политически елити не стигат до такива крайности в националното си предателство. Блюдолизството и подлизурщината пред чуждестранните сценаристи за ислямизация на България и Европа, глупостта и неспособността или нежеланието за защита на националния интерес се оказва, че при българските управляващи достига невиждани другаде размери. Вече никой не вярва в лъжите, че това се прави от състрадание към нахлуващите в нарушение на Наказателния ни кодекс през незащитената ни граница, защото в Турция няма никаква война и животът на прииждащите имигранти не е застрашен.

Бойко Борисов и компания, подобно на Пламен Орешарски, Сергей Станишев и всички управляващи от последните години не смеят и дума да обелят, че страни като САЩ, Канада, Австралия и всички други богати и силни държави извън ЕС нито приемат, нито дават бежански статут на нелегалните емигранти. Сега се оказа черно на бяло, че дори в ЕС, въпреки сегашната безпрецедентна политическа деградация на политическите елити, няма чак такива врагове на собствения си народ, каквито са нашите управници.

Възмутеният гражданин

12 май 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=11612

Posted by on май 12 2015. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “Позор: Българските политици са шампиони по национално предателство”

  1. Димитър

    СМЪРТ

  2. Българските политици това изобщо не ги интересува! Докато са на власт са заинтересовани от далаверите с Евро-фондовете, откъде повече да присвоят!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.