ПИСАТЕЛЯТ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ЗАЩО ГИ Е СТРАХ ОТ ГОЛАТА ИСТИНА И ПРЕДОЧИТАТ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНАТА ЛЪЖА

РАБОТИЛ ЛИ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗА ДС? КОЛКО ПАРИ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОЛИЦИЯТА ДНЕС И КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ БЪДЕ ОСЪДЕН ОТ СПЕЦИАЛЕН ТРИБУНАЛ?
 

Народът казва: „На празен тумбак чифте пищови”. А българите се гърчат в кризата, какво ти отлепване от дъното? И ето ви новината: „Цветан Цветанов президент!” А що не се издума за „агента на ДС Гоце”, утре ще го замести ли Цецо? Животните не изпитват удоволствие, когато жертвата им страда. Те просто я изяждат и оставят за други. Защото Бойко Борисов го няма никъде в бившата ДС, а Цветан Цветанов веднъж е назначен в МВР като син на шофьора от гаража на МВР – неедонократно ползван от министър Димитър Стоянов и ген. Григор Шопов, и втори път, за да получава по-голяма заплата е включен в таблицата СКИАД, която е на бившата ДС. А това са над 20 % за агентурна дейност на служител на МВР и служител на Министерство на външните работи.

На България й трябват живи пари, а никой не дава. И в същото време МВР харчи милиард, на който Симеон Дянков не смее да посегне. А хиляди полицаи изнемогват, протестират. Трънен венец за ГЕРБ са специалните трибунали, организираната престъпност няма да върне в хазната и лев! Остава ни срама пред демократичния свят. А главата на мафията си остава непокътната, особено енергийните олигарси – триглавата ламя на държавното източване. Е, поизплашихме Наглите, Октопода и т.н., които са опашката на гущера и никой не казва на хората истината, лъже ги, всичко се крие зад призрака на класифицираната информация, в България отдавна ги няма двете стражи – Национална сигурност и Държавна тайна, стигнахме дотам Волен Сидеров да ни скара с Израел! Когато Израел е единствената държава, незасегната от световната финансова и икономическа криза. Цялата истина е опасна, макар и гола. Щом Бойко Борисов има политическата воля да управлява ограбена България, да я каже, а не посланика на САЩ Уорлик  да хвали Цветан Цветанов. Да, българите им повярваха, но срещу какви приходи?

Аз не съм за Алексей Петров и не го познавам лично. Но в подробности съм запознат с работата му на офицер от службите на дълбоко прикритие – добра и лоша, полезна и вредна. Защо няма и дума за истинската му същност по задачите, които са му поставили ген. Атанас Атанасов и Иван Костов? Как е повярват Петко Сертов, когото зная от висшата полицейска школа в Лион – Франция? За престъпления по служба офицер може да бъде и разстрелян! А осъден от нарочен съд, утре биха го обявили за герой. Истината е една и не позволява да бъде подменяна с добре облечената лъжа.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: НАГЛИТЕ, ОКТОПОДИТЕ, МЕДУЗИТЕ СА САМО ГАДНАТА
МИРИЗМА ОТ РАЗЛАГАЩИ СЕ МЕКОТЕЛИ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ ЗА ОТНОШЕНИЯТА БОЙКО БОРИСОВ – АЛЕКСЕЙ
ПЕТРОВ

КУХАТА СЪЩНОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФИНАНСИ

РУСЕ ОСЪМНА С ДОНОСИ СРЕЩУ КМЕТА, ТОЙ МЪЛЧИ

ТОП ЖУРНАЛИСТЪТ ГРИГОР ЛИЛОВ: БРОЯТ НА РАЗОЧАРОВАНИТЕ ОТ
УПРАВЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА

ЕВРОЗОНАТА ДА ПРЕОСМИСЛИ РОЛЯТА СИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ
ВАЛУТЕН ФОНД

ОТСВИРИХА АНТИПОД НА МИТНИЧАРЯ-ОКТОПОД

ДВА ВЪПРОСА, КОИТО ЧАКАТ ОТГОВОР

ИЛИАНА БЕНОВСКА: БОЖКОВ МИ ПОИСКА 300 ХИЛ. ЕВРО

СОФИЯ Е ПОТЪНАЛА В МРЪСОТИЯ*

НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ: КЪМ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ РЕСПЕКТ ИМА ДОРИ
ТИМ, ЕДНА МНОГО МОЩНА ГРУПИРОВКА


Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3177

Posted by on май 5 2010. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.