ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: НАГЛИТЕ, ОКТОПОДИТЕ, МЕДУЗИТЕ СА САМО ГАДНАТА МИРИЗМА ОТ РАЗЛАГАЩИ СЕ МЕКОТЕЛИ

ЩЕ ВЪРНАТ ЛИ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ НА БЪЛГАРИЯ ГОЛЕМИТЕ НИ ОКЕАНСКИ ХИЩНИЦИ?

 
 
Вашето интервю за отношенията Бойко Борисов – Алексей Петров предизвика жив интерес. Казaхте, че Алексей, Бойко и Цветан са от едно поколение и от една школа. Нещо намеквате? Бихте ли прецизирали?
Медиите търсят тайната, конспирацията, за да обявят новината, а аз съм писател. Наблюдавам живота, хората и в книгите ми те са отразени като в огледало. Това е действителността, историята в образи. Нямам пристрастия към никого от тримата. Не от 20, а много повече, от 50 години България е ограбвана от престъпници на власт. Да започнем от принудителната смяна на собствеността, тук е заровено кучето. Комунистите обявиха частната собственост за общонародна. И това бе държавно престъпление. По времето на Тодор Живков контрабандата, търговията с оръжие и наркотици бе монопол на властта, държавна политика. И въпреки приходите от тази незаконна и престъпна дейност, правителството продължаваше да управлява с пари назаем. Но създаде икономика, над 3 млн. български граждани имаха работа, произвеждаха обществен продукт, натрупа се национален капитал. Дойде Андрей Луканов и го раздаде – появиха се кредитните милионери и назначените банкери и бизнесмени. Тези момчета са в основата на организираната престъпност, те превърнаха българската държава в инструмент на мафията, те „карат влака” по израза на покойния Илия Павлов. От тях се пръкна кастата на родните олигарси. Преди да се научат да крадат, домораслите ни демократи се заеха да експроприират новобогаташите. Това е общото в поколението и школата на Алексей Петров и Бойко Борисов. И аз внимателно наблюдавам тяхното развитие, не ги осъждам, а характеризирам – успяват ли или се провалят.

Не е ли опасно? Двамата все пак са различни…
България е на ръба на пропастта от икономически и финансов срив. А има пари, твърде много пари се въртят у нас! Това знаят Бойко и Алексей. Проблемът е как да се завъртят в интерес на държавата. Показните акции на Цветан Цветанов са дългоочаквани и хората ги приветстват, но те няма да върнат и лев в опразнената ни хазна! Наглите, октоподите, медузите и т.н. са само гадната миризма от разлагащи се мекотели. Ще върнат ли откраднатите милиарди на България големите ни океански хищници? Яне Янев е повратлив, Иван Костов го е страх, Волен Сидеров се носи по течението. И остава ГЕРБ, по-точно – волята и смелостта на един Бойко Борисов! С новата си книга „Оня от шесто” се опитвам да му помогна.

 

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ ЗА ОТНОШЕНИЯТА БОЙКО БОРИСОВ – АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

КУХАТА СЪЩНОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФИНАНСИ

РУСЕ ОСЪМНА С ДОНОСИ СРЕЩУ КМЕТА, ТОЙ МЪЛЧИ

ТОП ЖУРНАЛИСТЪТ ГРИГОР ЛИЛОВ: БРОЯТ НА РАЗОЧАРОВАНИТЕ ОТ
УПРАВЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА

ЕВРОЗОНАТА ДА ПРЕОСМИСЛИ РОЛЯТА СИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ
ВАЛУТЕН ФОНД

ОТСВИРИХА АНТИПОД НА МИТНИЧАРЯ-ОКТОПОД

ДВА ВЪПРОСА, КОИТО ЧАКАТ ОТГОВОР

ИЛИАНА БЕНОВСКА: БОЖКОВ МИ ПОИСКА 300 ХИЛ. ЕВРО

СОФИЯ Е ПОТЪНАЛА В МРЪСОТИЯ*

НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ: КЪМ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ РЕСПЕКТ ИМА ДОРИ
ТИМ, ЕДНА МНОГО МОЩНА ГРУПИРОВКА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3142

Posted by on апр. 19 2010. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.