ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ БОЙКО БОРИСОВ?

Идат избори. От 20 години все повече се връщаме във времето на Алеко Константинов. Завчера кметът на София осъществи своето „До Чикаго и назад”. След стихващите, макар и сериозно провокирани от власт и опозиция „всенародни” протести, Бойко Борисов от САЩ хвърли камък в застоялото и вонящо блато на българската политика. Каза истината. А истината боли! В това наше време лошата дума и плитката лъжа бързо се забравят. Приказката за мечката и дърваря зазвуча с обратна поука. България мирише на гнило от корупция, пладнешки обири, контрабанда и безочливи саморазправи, а няма наказани, завръщаме се към частния феодализъм.
     Не са беда, господин Борисов, пенсионерите, циганите и турците – българските граждани, които гласуват, а политиката на партиите ни спрямо тях. Да, за БСП вкупом са тези, които построиха тази България, която реституираме, приватизираме и продължаваме да крадем. И вие сте един от тях. Проблемът с циганите не е, че са много, а че гласуват за този, който им плаща. Нямат работа, каквато и да е собственост върху земята и жалките си жилища, но продължават за две кюфтета да вървят против собствения си интерес. Защо турците и българомохамеданите са за ДПС с точност 1-2 гласа? Пожелавам на ГЕРБ в следващите избори да се преброи така! Емигрантите ни отдавна са повече от милион. Там, в чужбина, са отишли не от любов към туризма, а за по-добър живот и развитие. Само половината от тях да гласуват, проблемът ДПС ще отпадне. Още споменаваме Шекспир и че „има нещо гнило в Дания”. Но малцина у нас знаят, че датска сперма опложда български яйцеклетки и полученият у нас ембрион се имплантира в матката на датчанки, те раждат бъдещите граждани на Дания. В това няма нищо лошо, български лекари подобряват датския генофонд. На гнило мирише това, че двадесет години държавата ни не си помръдна пръста да подкрепи българите с репродуктивни проблеми. Повечето български политици работят против България. Народът казва: „Ръце правят, уста разваля.” Политик, който работи за общото благо, би получил цялата власт, и то за дълго.

Дори македонците се опълчиха срещу вас. Че обяснете им как през вековното османско робство и албанците дори са били с нас. Помним ли кой е Скендер Бег? Лакеи като Соломон Паси подстрекаваха Грузия да води война с Русия, а сега искат да яхнат НАТО. И Иван Костов се възмути от думите ви в Чикаго. Къде му е газът от Норвегия? Или сега на Петър Димитров от Египет! А може би да се надяваме на Бразилия? Половин Европа, че и част от САЩ признават руската енергийна зависимост, а ние си играем по детски на криеница. Глупост е, че може да минем в близките години без Русия.Защо медиите не отбелязаха, че   на 5.02.2009 г. в Москва  се чества 100-годишнината от признаването на българската независимост. Първа ни призна не Европа, а  Русия.
     Аз не съм ваш фен, господин Борисов, но в Чикаго видях различния наш политик. Не иде само да ви хвалят, но вашите опоненти губят, защото лъжат, че искат смяна на системата. Човечеството не е измислило нищо друго, освен демокрацията и диктатурата. Анархията още никъде не е осъществена и няма как да просъществува. При това всички забравят, че демокрацията е възникнала в робовладелското общество. Ако гледаш медиите и четеш Интернет, ще излезе, че САЩ или Европейският съюз са я измислили. И няма друга класа, която прави, освен буржоазията и селячеството. Те произвеждат.
      Да, били сте и член на БКП, участвали сте в т. нар. Възродителен процес. Нямало е къде другаде да отидете. Комунизмът е идеал, какъвто е и християнството. Лоши са религиите и лъжливите партии. Разбрахте, че диктаторите са до време, поучихте се и от Тодор Живков, и от т. нар. Симеон Втори. Бедните мразят  богатите, но харесват парите.    Никоя класа сама по себе си не е вредна. Обществото трябва да се изчисти от тия, които крадат. Като Главен секретар на МВР се обявихте срещу бандитизма и корупцията. Разобличихте „картоиграчите” на една яхта в Монако. На дело. И хората ви повярваха. Може би днес Милен Велчев най-много се радва, че уж сте се провалили в Чикаго. Сред слушателите ви там имам много приятели, а и свидетели как забогатяха от преобразуването на  българския външен дълг братя Велчеви и Красимир Катев. Това са много пари, стотици, милиони, които биха подобрили, макар и малко, положението и на пенсионери, и на цигани, и на турци. Ако искате хората да ви вярват, трябва да продължите в този дух – да  изобличавате грабителите на България. Тогава и с „материала” няма да имате проблем. Дерзайте!
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ЧЕНГЕТА ОТ ТОТАЛИТАРНИТЕ СЛУЖБИ ОБГРИЖВАТ КОНТРАБАНДНИТЕ КАНАЛИ

ШЕСТ ВЛИЯТЕЛНИ ФАМИЛИИ УПРАВЛЯВАТ В БСП – РУСЕ

ДЕ ДА ИМАХМЕ И НИЕ ТАКИВА НОВИНИ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ И ЗАЩО ГРЪМНА ЕМИЛ КЮЛЕВ?

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ДРАШКОВ ИСКАЛ ДА МЕ СЪДИ!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2003

Posted by on февр. 8 2009. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24997 лв
 CHF =  1.73098 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18533 лв
100  RUB =  2.56485 лв
 USD =  1.72017 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.