ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ВЕЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯТ НЕ ПО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, А ПО ПЕТКО СЕРТОВ

Петър Христозов е роден на 17 февруари 1935 г. в Борисовград. Той е един от малкото българи, възпитаници на Ордена на йезуитите – Конгрегация за разпространение на вярата. Доктор е по биофизика на Лионската политехника. Генерал-полковник от руското разузнаване. Затворник на бившата ДС в България. Истинското му име е Христо Вълчев.

 

 Днес всички говорят, знаят и се занимават с ДАНС. От Пишурката по Ботьов до Босия, който при демокрацията бе глашатай на червения генерал Чавдар Червенков. Разприказва се чак Румен Спасов, някъде от Мексико и Швейцария. За някакви 3 млн., които открадна жена му Веска Меджидиева. А колко прибра баща му Мирчо Спасов – агент на Гешев, убиец на митрополит Андрей Велички, един от най-отвратителните садисти, Румен ще каже ли?
Защо се страхуват от ДАНС? Предстои амнистия. От препълнените ни затвори ще освободят от хиляда до 3 хиляди души. Българите се надяват техните места да заемат осъдени престъпници, които досега се откупват. И гузните се развикаха. Изплаши ги Законът за ДАНС, който може да разследва, без изключения висшите етажи на властта. А службата не е местна приумица и за нея отдавна настояат ЕС и САЩ.
Кой е Огнян Стефанов? Защо ли наистина пострада? Завършил като политически офицер военното училище. Добър журналист, но маша на Младен Мутафчийски. Партиите и медиите, в по-голямата си част, са проститутки  на олигарсите, а те нямат цвят. И се пребоядисаха при демокрацията от червено до синьо, от жълто до турско-синьо.  Властта е инструмент за крадене, корупция и контрабанда. Когато Татяна Дончева е в правната структура на „Мултигруп”, Огнян Стефанов е ПР на Илия Павлов. И се появи напористият Стефан Гамизов, който се прицели в мнозина. Сайтът „Опасните” е колективно творение, в стила и на езика, на такива като Стефан Гамизов. А с парите и влиянието Младен Мутафчийски в БСП. Да не забравяме, че оръжейният търговец е автор на свалени и издигани председатели на организацията в София. Мишената е ДАНС, а жертвата Огнян Стефанов.
Някога хванат ли крадец в селото го намазвали с катран и кокоши пера. Днес стопанките даряват ловеца убил лисицата според цвета на кокошките си. Перушината им е полепнала по муцунката на хитрата крадла. Партиите се рушат отвътре, защото политиците им са джуджета, а крадците великани. Илия Божинов, казва, че Румен Овчаров е феодал, а как забогатя синът на Тодор Божинов? Тато го свали за корупция и го замени с Огнян Дойнов. Днес Милен Велчев иска да влезе в играта с непрекъснато нараствашия дълг на България. Хайде де! Сърбахме му попарата. Дано ДАНС успее.
Къде е заровено кучето? „Орион” и Румен Спасов свалиха Жан Виденов. Още през 1993-94 г. Андрей Карлович съветваше кредитните милионери: „Не погасявайте дълговете си, не се плашете от лихвите, цесирайте ги!”. А службата БОП и такива като Алексей Петров започна да ги връща на банките. Ето защо го мразят. А Петко Сертов е гол, беден, но честен. Няма какво да загуби, освен заплата си. А ще спечели цяла народ!
Битува един виц: „Жив ли е Петко Сертов? Значи ДАНС не работи.”. Вече ще стрелят не по Алексей Петров, а по Петко Сертов. Неудобни са и двамата за „Недосегаемите”.
Ако БСП и Сергей Станишев искат да останат във властта, трябва да разгледат на конгреса си на 22 ноември тази година, муцунките на лисиците във Висшия съвет, че и в Изпълнителното бюро. По перушинките на удушените и изядени кокошчици ще съзрат не само своите крадци, но и тези от СДС, Народен съюз, Свободните демократи, ВМРО, ДСБ, ДПС, НДСВ, от завчера някаква Нова демокрация, чак до Атака и ГЕРБ. Всинца са в един кюп.
Защо българите не гласуват? Мигър трябва да решат и започнат да ги плашат – с газа, тока, водата и топлото. Българският монопол го замениха с руски, английски, чешки, унгарски и италиански. Това ли е приватизацията? От затвора Вальо Топлото ходи на курорт. Будалка ни някакав проф. Шушулов. А сакатият Маргин играе футбол. Открихме Америка, че в българския спорт има корупция. Куцо и сакато лъже и краде. Назначиха ни някакви счетоводители в парното. Когато инженер, който работи като таксиметров шофьор, може да изчисли, че за подгряването на един кубически метър стигат хиляда вата от 25 до 100 градуса по целзий. При това газът се плаща от тока, а топлата вода е отпадъчен продукт. Само бедните у нас имат алтернативното гориво – дърва  и въглища, но повечето нямат комини. Накъде в Европа отново с пушеци и боклук? Именно тук трябва да се намеси българското ФБР, а не да го удушим преди да се е родило! По-добре късно, отколкото никога…
 
 


 
ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

ОТ АФЕРАТА „АКРАМ” ДО САЙТА „ОПАСНИТЕ”, БЕЗ ДА СЕ БРОИ ПРЕБИВАНЕТО НА ОГНЯН СТЕФАНОВ

МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ВЪРНАХА

ОПАСНА ТЕНДЕНЦИЯ

95 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ОТИШЛИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ПОВЕЧЕТО НИ СВРЪХБОГАТИ СА ОЛИГАРСИ НА КРЕДИТ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1519

Posted by on окт. 4 2008. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.