ПАРТИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА КЕМАЛ ЕЮП

„Общество за Нова България” настоява за незабавната оставка на председателя на Комисията за защита от  дискриминация  Кемал Еюп. Това се казва в декларация на политическата партия, изпратена до медиите.

Според ОНБ, предложението да се разреши на еднополови двойки да могат законово да сключват граждански брак е абсолютно неприемливо и аморално. „С прекомерното си престараване господин Еюп нанася непоправими вреди на морала на българското общество, като създава предпоставки за възникване на конфликти и насаждане на напрежение”, се казва още в документа. От партията са на мнение още, че начинът, по който някой прави секс не бива да се ползва за искане на специални права и защита пред закона. „За  какво се използва комисията по дискриминация? Кого обслужва? Може ли да и имаме доверие? Защо плащаме данъци и я издържаме?”, се пита в документа. Според „Общество за Нова България” малцинството налага диктат над мнозинството, което води до тормоз.

  Повече на: www.onb.bg 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

НЕЛИ КУЦКОВА: ОБЩЕСТВЕНАТА ПОТРЕБНОСТ ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСКИТЕ ЗАКОНИ Е МНОГО ГОЛЯМА

ГЕРБ СГРЕШИХА!

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: КОНЯТ МИТИНИЦИ Е УМОРЕН, А ЕЗДАЧИТЕ?

МУНИР БОКЧАРИ: В ТУНИС МЛАДИТЕ ХОРА СА ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ НАРГИЛЕТО

ПЕТЪР СТОЯНОВ: КОРУПЦИЯ ИМА ТАМ, КЪДЕТО ДЪРЖАВАТА Е ПОСРЕДНИК

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1266

Posted by on юли 17 2008. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.