ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ ЗАПОЧНАХА ПРИКАЗКА „ТРЕНЧЕВ ИДЕ”

Константин Тренчев е кандидатът за президент на ГЕРБ и ще спечели! Тази новина плъзна в София в края на седмицата и се обсъждаше в редица важни институции, убеди се репортерът ни.  Новината стопли  доста седесарски сърце и отвори не една синя уста да признае, макар и под сурдинка, че не вярва в победата на Румен Христов и даже не го вижда на балотажа.Все пак докторът е наш, явно това имаше предвид Цветанов като каза, че сините ще ахнат от номинацията на ГЕРБ, обясняваха  с явно задоволство сини партийни секретари. Приказката „Тренчев иде” много зарадва и червените първи редици точно в навечерието на конгреса. Калфин няма да пребори доктора, защото синдикатите ще застанат зад него, от КНСБ вече ни казаха, коментираха червени с условието да не им се пишат имената, за да не ги качат на кръста на конгреса. Бесепари признаха, че загуба от Тренчев по им приляга, отколкото загуба от Кунева и ще подслади „ горчивия вот” наесен. Самият доктор Константин Тренчев в разговор с репортера ни прекъсна продължението на синьо- червената  приказка. Отписал съм я тази държава, въобще не ме интересува темата „ президент”. Тренчев беше категоричен, че ГЕРБ не са го канили, омайвали, притискали и дори не са му намеквали за поста. Не скри обаче, че други партии са били твърде настоятелни да му издигнат кандидатурата  за президент.Аз, тази държава съм я отписал, госпожо, с тъжно-погребален, но твърд тон  каза синдикалният лидер. Глупаво е да мислим че личността на президента ще промени България. Ако хората не могат да  се променят , не може да се помени и държавата, убедих се в това докато давах всичко от себе си за демокрацията, подчерта Тренчев. Кой започна приказката „Тренчев- президент от ГЕРБ”, едва ли ще стане ясно. Но тя, или поне началото й успокои като кратък летен дъжд в адските жеги и  сини и червени. Приказката свърши и разбира се показа и партийни  истини- в случая, че БСП и сините не вярват в успеха си на президентските избори.


 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПРОФ. ГАРАБЕД МИНАСЯН: СЪЩЕСТВУВА ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

ПРОФ. ГЕОРГИ БЛИЗНАШКИ ПО ПОВОД 20 ГОДИНИ ОТ ПРИЕМНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ПАМЕТНИК ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ?

БОЙКО МАРИНКОВ: В ТУРЦИЯ Е НАЛИЦЕ НОВА ПОЛИТИЧЕСКА КОНФИГУРАЦИЯ

ВАСИЛ ПЕНЕВ: РОДНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС САМИТЕ СЕБЕ СИ

ВЪЗМОЖНО Е ВСЕКИ ТРЕТИ ПОТРЕБИТЕЛ В ИНТЕРНЕТ ДА Е ПРИХВАНАТ ОТ МВР

ЯНАКИ СТОИЛОВ И МЕГЛЕНА КУНЕВА ЦЕПЯТ БСП НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ВОТ

МАРИ ЛЬО ПЕН: ИНТЕРЕСИТЕ НА ФРАНЦИЯ В ГОЛЯМА ЕВРОПА НАЙ-ВЕЧЕ ВКЛЮЧВАТ ПАРТНЬОРСТВО С РУСИЯ

МИЛКО СИРАКОВ: БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА МНОГО ЛИБЕРАЛНА СТРАНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА АБОРТИТЕ

РЕЖИМЪТ НА КАДАФИ ПУСНА НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ ОТ АФРИКА КЪМ ЕВРОПА

ВАСИЛ ФИЛИПОВ: НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА

ДИЗЕЛЪТ В БЪЛГАРИЯ РЕКОРДНО СКЪП – В ЕВРОПА ПО-ЕВТИН

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4015

Posted by on юли 24 2011. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24069 лв
 CHF =  1.67108 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.21028 лв
100  RUB =  2.69828 лв
 USD =  1.67983 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.