ПАРИ ЗА КАМЕРИ НА ВЯТЪРА

Шофьори лепят безцветно фолио или монтират парчета прозрачен плексиглас по номерата на колите си, за да не ги снимат камерите на КАТ, писа вестник “Труд”.
На кратко – модата тръгнала от Варна преди около година, когато там заработи видеонаблюдение по кръстовищата. Изобретението не оставяло възможност да бъде заснет номерът на автомобила. Същият ефект се постигал и ако се напръска табелката с лак за коса, твърдят изпробвали номера.

С две думи – всичко си е по старому. Може да сме цигани, ама сме рокери. За друго може да не ставаме, но веднага му намираме цаката, когато някой се опита да ни бръкне в джоба. И за какво беше целият този опит за полицейщина, ако тия милиони струващи камери, се оказват безполезни?! В същото време пътищата ни приличат на лунен пейзаж, но за тях държавните и общинските пари все не стигат. Обаче за камери – има много. Колкото повече глоби, толкова повече камери.
Ако не вършат работа за друго, предлагам да ги балсамираме, да ги обявим за национално богатство и да ги показваме на туристите, които и без това все по-рядко намират причина да дойдат в България.
 
 

 
ПОСЛЕДНИТЕ 5: 
 
ВТОРА РЪКА ЛИ СМЕ?

ДЛЪЖНИЦИ ИЛИ ДАРИТЕЛИ?

ПАК РЕЗИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА

КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА

НЕ РЕЖЕТЕ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИТЕ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1606

Posted by on окт. 29 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.