Павел Шопов: „Атака” ще постигне най-добрия си изборен успех през октомври

„Атака” ще продължи да настоява за формулата, която е представила – общия фронт против кандидата на ДПС в Кърджали, казва Павел Шопов. Според него има време технологически и тази възможност да бъде реализирана, зависи от политическата воля на участниците в кампанията.

От структурата на централното ръководство продължават да стоят зад формулата за единна кандидатура. В София „Атака” ще има своя кандидатура и кандидатът за кмет ще бъде обявен по съответния начин. Относно инициативата на Боян Расате за „Национална гвардия”, отговорът беше, че не е запознат с въпроса. „Аз да говоря за Расате е несериозно, не съм обръщал внимание на досегашните изявления и изявите му”, допълни той.

Относно проблемът с циганите и инциденти като този в „Красна поляна” Шопов заяви, че „Атака” неведнъж е предлагала действия за решаването на този въпрос. „Ние настоявахме и продължаваме да настояваме за приложение на закона. Отдавна сме казали, че в България, ако има някаква дискриминация, тя не е по отношение на който и да е, освен по отношение на българите и техните законови права.”

Прогнозите му за развитието на „Атака” на местните избори бяха свързани с това, че тя ще придобие още по-силни позиции. „Считам, че „Атака” ще постигне най-добрия свой изборен и електорален успех, че ще реализира своята цел.”

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=501

Posted by on авг. 22 2007. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.