ОТ СИРИЙСКАТА СВОБОДНА АРМИЯ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ – КЪДЕ СА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДАНС?

Osama Bashir

Супер скандално изказване направи представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир, който в прав текст обяви пред Нова телевизия, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.

Башир поиска още сирийските бежанци в България да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион.

Това в политическия и в сферата на сигурността анализ се нарича ключово изречение. 

Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България и как да се действа по-нататък по вече очевидния план за превръщане на България в буферна база на близкоизточни интереси.

По информация на http://www.blitz.bg/news/article/155750

22.10.2013

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7210

Posted by on окт. 22 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

9 коментара for “ОТ СИРИЙСКАТА СВОБОДНА АРМИЯ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ – КЪДЕ СА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДАНС?”

 1. |V|

  Дайте линк към това изказване! Иначе- само голи думи.

 2. 34e

  Да бъде линчуван Николай Младенов, той носи вина за оперативките които организираше на наш терен на разните опозиционни групировки от Сирия!!!!!

 3. SPASETE KLETA MAJKA BALGARIJA OT SIRIISKATA SGAN I 4ETETE DOSTOWERNI NOWINI

 4. диди

  аве не останаха ли скинари в тая бълхария да го претрепят тоя мангал?

 5. Morkov

  Tova e izkazvane ot 21.09.2012!

  Aide, mislete s glavite si, predi da lin4uvate hora..

 6. Хан Кубрат

  В момента се цели правителството да си подаде оставката, за да не може да се спре ислямизацията и да не се изковат законите за спасение на българската земя от чужденци, защото са продали България и от 1 януари е предвидено да започне официално прехвърляне на физически чуждестранни лица в степен на необратимост. Ако някой от правителството и НС си позволи да си подаде оставката ПОД ДИКТОВКАТА на израел и турция, за да избяга от отговорността на тези 2 важни въпроса, които ще гарантират спасението на държавата България, то ще бъде обявен за продажник на страната ни и ще бъде разследван и съден в открит съд в ефирно време пред очите на целия български народ! Изискването на народа е НЕ служебен кабинет и НЕ нови предсрочни избори, които да ни вкарат умишлено в калта, а незабавно възстановяване на чл.22 от Конституцията от 1991 година и прекратяване на ислямизацията като се спре допускането на пришълци и се върнат обратно пристигналите нелегално десетки хиляди! Протестите по паветата и на студентите – всичко е с цел организиран хаос, за да не се занимаваме с основните въпроси, от които зависи буквално оцеляването ни – по-горе споменатите 2 въпроса плюс анулиране на престъпните концесии и приватизации, чрез които ни колонизираха и ограбват ежедневно. Не желаем сценарият от зимата, който кукловодите от вън приложиха чрез ГЕРБ.

  • Илияда

   Правилна мисъл, Хан Кубрат, но има много скрити подводни камъни. Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. /това не е само негова мечта/ !3-16 век военната експанзия на ордите беше спряна пред Виена, Егер и др.от обединени християните с много жертви. Сега има турски и ЕС „мирен“ режисьорски дебют, 5 колона и …поканена интервенция, за реализация. Ако само плещим и драскаме при готово решение, не виждам да не станем поданици, но не български. Да почитаме гостите, да уважаваме и помагаме на нещастните, но всеки има дом и семейство, за което се грижим и държава която е задължена или да задължим, да се грижи за нас/тях. Има не силови и парадиращи методи, с които да не позволим, сами да вкараме вълка в кошарата. Вие младите сте сила, но не само да протестирате и да търсите изгода, а да предложите реалното и в обществена полза, за да имате подкрепата. За да не бъдеш празен балон и да се нагаждаш по течението, да не те изместят, трябва да имаш опит и далновидност в образован сработен екип, за да сте течението, а не баласта. Ние имаме решението, оръжието и опита, а от Вас дръзновението и младостта, а комлектовката, ще даде България.

 7. По този мога спокойно да нарека проблем с бежанците трябав да седнат и да се вземат доста сериозни мерки според мен.А ако не се вземат то тепърва ще става все по страшно, ние сме бедна страна и не можем да дадем това на което те са свикнали, само ще се озлобим едни други. Това, че стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България , което е жалко, толкова велики българи са се борили за страната ни, а сега,…..ние какво правим…нищо….

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.