ОТ НЕБЕТО ИДВА ХИМИЯ – СКРИТА ИСТИНА ИЛИ ЯВНА ЛЪЖА

Натовски самолети кръжат над страната и ни тровят с химикали, алармира преди броени дни по Нова телевизия психологът Еленко Ангелов. Той описа специфичните дири, които оставят летателните превозни средства и обясни, че проблемът вече бил поставен на масата и на високо ниво – в ООН. Еленко Ангелов призова водещите наши журналисти да питат президента, премиера, американския посланик – всички отговорни институции, защо ни тровят с химикали от небето. Няколко дни по-късно той дори обеща да се появи на специално предаване в „На кафе” при Гала и да отдели място само и единствено на този проблем. Вместо това темата дори не беше повдигната, а известният психолог реши да демонстрира уменията си да медитира в студиото. В същото време интернет пространството бе залято от въпроси на зрители по темата, но отговори вече няколко дни липсват.

Ясно е, че има уплаха или забрана да се дава гласност на темата, щом всички упорито замлъкнаха. Въпросът е интересен и вълнува целия български народ, защото какъв е смисълът да се опитваш да водиш здравословен начин на живот, ако някой те трови без дори да подозираш. От небето. Явно така пристигат новите вируси, грипове и дори болести по продукцията ни /каквито между другото преди години липсваха/.

Крайно време е някой да поеме отговорност и да обясни на народа има ли пръскания, какви са или най-малкото да опровергае твърденията на Еленко Ангелов и на група наши учени. Вместо това в последно време американският посланик е питан за всичко друго, но не и за основни проблеми, свързани с политическите ни отношения с Щатите. Пак вместо това Негово превъзходителство намери време да реже тикви и да ни разказва за Хелoин. Празник, който изобщо не е наш, но открито ни се натрапва през последните години.

Въпросите остават отворени, тъй като от това зависи бъдещето и здравето на нацията ни.


ПОСЛЕДНИ
СТАТИИ:

В ДЕНЯ НА ОХРАНИТЕЛЯ* ПЪРВАНОВ СТАРТИРА НОВО ОФ

ПРАВИТЕЛСТВОТО ГУБИ ПОСОКАТА

ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЕДНА ЗАБЛУДА

ВДИГАНЕТО НА ОСИГУРОВКИТЕ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА ИКОНОМИКАТА

ПРОБУЖДАНЕ

НАЙ-ЧЕСТАТА ПАЦИЕНТСКА ПЪТЕКА – ОСИГУРОВКА, ДОПЛАЩАНЕ, РУШВЕТ, ЛЕКАРСКА ГРЕШКА

НЕНУЖНАТА ПИСТА

ОТ НАЙ-ДОБРЕ ОХРАНЯВАНАТА ЮЖНА ГРАНИЦА В ИЗТОЧНИЯ БЛОК ДО РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА

3 ПРОБЛЕМА НА РЕДА В СОФИЯ – ТАКСИТА МЕНТЕ, ПРОСЯЦИ, МАГРИСТРАЛНИ
ПРОСТИТУТКИ

ЖАДУВАНА РЕФОРМА

ГЕЙ ПАРАД В СОФИЯ – ДАДЕНО ПРАВО ИЛИ ТЪРСЕН КОНФЛИКТ

НЕДРУЖЕЛЮБНИ ХОРА, СПЕКУЛАНТИ, ОПЕРАЦИЯ ЧЕРЕША И ЗАЩО
НЯМА
БЪЛГАРСКИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

ЗАЩО НЯМА КОНЦЕРТ ЗА ВИДИНСКО?

МАЙКА НА 62

ПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКА ОТ 4 ГОДИНКИ

НАСИЛИЕТО СРЕД УЧЕНИЦИТЕ – ВРАТА КЪМ УТРЕШНИЯ ДЕН

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3466

Posted by on Ное. 7 2010. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.22408 лв
 CHF =  1.67122 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.24074 лв
100  RUB =  2.7727 лв
 USD =  1.58418 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.