ОТ АФЕРАТА „АКРАМ” ДО САЙТА „ОПАСНИТЕ”, БЕЗ ДА СЕ БРОИ ПРЕБИВАНЕТО НА ОГНЯН СТЕФАНОВ

Петър
Христозов е роден на 17 февруари 1935 г. в Борисовград. Той е един от
малкото българи, възпитаници на Ордена на йезуитите – Конгрегация за
разпространение на вярата. Доктор е по биофизика на Лионската
политехника. Генерал-полковник от руското разузнаване. Затворник на
бившата ДС в България. Истинското му име е Христо Вълчев.
 

  
   Тъй като заглавието най-вероятно ще ви припомни Джером К. Джером (това е и целта), бързам да ви уверя, че това не са празни мисли, на един празен човек.
Ние, като общество, забравихме да търсим дълбоките корени на това, което се случва. Всяка история си има предистория. Нищо не започва тук и сега. Та всички тия хора, дори без да искат, са натоварени е една лодка, която се носи по вълните без кормчия. Лошото е, че в нея сме всички ние.
   Е, избрахте демокрацията. А тя е бизнес, пазар и конкуренция. Безпощадна борба за оцеляване. Аз съм съгласен, че текста в „Опасните” не е съставен от Младен Мутафчийски и Огнян Стефанов. Защото преди да излезе го получих и аз с молба да го подкрепя. Проверката ми показа, че това е оклеветяване. Фактите са други. Мотивът – съперничеството на политиканите и олигарсите в БСП. От 1993 г. до днес. Няма никаква афера „Акрам”! Това е измислено име. А неговият носител уж се самоуби в португалски затвор през 1999 година. Иде реч за необзпечен кредит от 14 млн. лева, отпуснат на лицето от Великотърновска и Плевенска банки с ходатайството на лидери от БСП. Тук категорично не е Румен Петков, тогава председател на партийната организация в Плевен. Уж да се подкрепи с тези пари БСП. Николай Добрев пита поръчителите: „Жан знае ли?”. Тогава премиерът Виденов води борба с т.нар. ОСД в БСП. В него са Андрей Луканов, Чавдар Кюранов, Нова Ананиева и Георги Пирински. Всички са против Александър Лилов. Картинката е ясна. А кой е Акрам? Палестинец, кадър на Ал Фатах. Под името Абукидзе завършва военното училище във Велико Търново. После приема българското име Ангел Златанов. Времена и нрави. Защо днес пелтечи проф. Димитър Йончев? Парите ги няма. Не са и в БСП! Журналистката Невена Гюрова се разприказва. Но не я пребиха, както завчера колегата и Огнян Стефанов.
   Наричат доц. Алексей Петров Робин Худ. Той е духовен син на проф.  Нансен Бехар. В „Опасните” плюят оръжейния търговец Петър Манджуков. А откъде са парите на Младен Мутафчийски? После той сам казва, че чрез Татяна Дончева е във връзка с ген. Иван Чобанов. Може да стигне до генералите Атанас Атанасов и Бойко Борисов. И все опираме до борбата на политиканите и олигарсите в БСП. Ако разсъждаваме професионално, побоят над Огнян Стефанов всъщност показва безсилието на клеветниците в „Опасните”. Тъй като не могат да докажат тезите си, те пребиват човека. А лъсна и още един факт: момчето на пострадалия журналист е във връзка с компютърния специалист Йоргос Петер. Огнян Стефанов не е разследващ журналист, а редактор. И изводът е: целта на побоя е да се дискредитира ДАНС, премиерът и президентът! Защо? Ами, бръкнаха дълбоко. И сякаш никой не чу, че „зад боклука на София и забавянето на завода за неговата преработка, някой печели”. Прозира кой.  Стефан Софиянски е „съдебно оправдан по всичките си дела”! Иде реч за Бойко Борисов. А зад Младен Мутафчийски е Румен Овчаров! Крайно време е, вече не само в БСП, а българите да се огледат! До кога ще се топим?
   Да живееш дълго на този свят не винаги е предимство. Особено ако помниш много неща и правиш връзка между събития, които на пръв поглед нямат общо помежду си. А на мен ми се натрапва и добрата координация между Татяна Дончева и ген. Атанас Атанасов. Очебийно.
   Защо се плаши госпожица Дончева, че я подслушват. Не знае ли като бивш прокурор и адвокат на „Мултигруп”, че дори в САЩ СРС-тата се използват незаконно. Още по-добре това е известно на ген. Атанасов. И по негово време нещата не бяха по-различни. Кой контролира БТК? Нали вече не е държавна фирма? А точно БТК е в състояние да подлсушва всеки български гражданин.
   Затова се обръщам към младите хора: Прочетете Джером К. Джером – „Трима души в една лодка”, и винаги бройте кучето!
 
 


 
 ПОСЛЕДНИТЕ 5:

МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ВЪРНАХА

ОПАСНА ТЕНДЕНЦИЯ

95 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ОТИШЛИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ПОВЕЧЕТО НИ СВРЪХБОГАТИ СА ОЛИГАРСИ НА КРЕДИТ

АКО ТИМ ИСКАТ НЕЩО ВИНАГИ ГО ПОЛУЧАВАТ

 
 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1485

Posted by on сеп. 26 2008. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.