ООН С БРУТАТЕЛЕН НАТИСК ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ И КИПЪР – НЕОБХОДИМ Е КООРДИНИРАН ОТПОР

Bejanska valna

ХРИСТИЯНСКИЯТ АВАНГАРД НА ЕВРОПА ПРИТИСНАТ ДА ПРИЕМА БЕЗКОНТРОЛНО НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ

Управлението на Върховния комисар на ООН по въпросите на бежанците настоя да се въведе по целия свят мораториум върху връщането на сирийските бежанци в съседните със Сирия държави. Конкретният повод за искането стана фактът, че в България не бяха допуснати да влязат нелегално 100 сирийски бежанци, около 150 сирийци бяха върнати върнати от гръцките власти обратно в Турция, а Кипър отказва достъп до своята територия на бежанци.

Говорителят на управлението на ООН Ейдриън Едуардс заяви, че искат жестове на солидарност от трите страни.

Общество.нет продължава да напомня, че в Турция няма военен конфликт и никой не ги гони оттам!

Ако са бежанци, има български, гръцки и кипърски консулства из цяла Турция, и могат да отидат там за издаване на визи, а не да ползват услугите на криминални каналджийски структури. Ако наистина са бежанци защо плащат, за да се крият през горите?

Откъде българските и гръцки власти да знаят какви са тези хора, при положение, че масово идват без документи? Вече има редица случаи на престъпници, които се представят с нови имена и  влизат в България и Гърция. Арабски се говори повече от 1 млрд. души на територия от  Атлантическия до Индийския океан – всеки може да каже, че е откъдето си иска. Много бойци на Ал Кайда са изтласквани от конфликта и търсят нови страни, за да се внедрят там. 

 Колко още хора може да приемем, при положение, че останалите страни в ЕС си сложиха квоти?

Трите християнски държави, които са предният пост на Европа на границата с мюсюлманския свят и Азия, са подложени на безпрецедентен международен натиск, както и на натиск от вътрешни либерални лобита, да приемат безконтролно нелегални емигранти, които вече не могат да обслужват, обгрижват, финансират и контролират.

България не бива да се огъва! Отпор!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7768

Posted by on ное. 16 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 коментара for “ООН С БРУТАТЕЛЕН НАТИСК ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ И КИПЪР – НЕОБХОДИМ Е КООРДИНИРАН ОТПОР”

  1. Kalina Sokolova

    dokoga ste spasqwame sweta, a nas koi ste ni spasi ot miseriata, islqmskata invazia, korumpiranata warhu6ka,samoopredelila se kato politi4eska klasa. Dokoga lipsata na darshawnost ste unistoshawa i malkoto ostanalo balgarsko w nas!
    Dokoga ste tarpim lizimerieto na „welikite“ sili, koito ni nabutaha otnovo kato pu6e4no meso w tehnite shemi!

  2. да бе,да

    Защо не натиснат САЩ,те предизвикаха конфликта в Сирия,да подадат ръка на страдащите сирийци и още от Сирия да си ги поемат за САЩ! Няма какво да ги прехвърлят към Европа и в частност към нашите три страни! България ли има финансова възможност или Гърция!? Искат да ни досмачкат ли или да може с лека ръка да нахлуе тук на Балканите с цел спасяване нааааа…техните си интереси!?

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.