ОНБ: НЕ МОЖЕ ОБРАЗОВАНИ МЛАДИ ХОРА ДА ИСКАТ НЯКОЙ ДА ГИ НАБЛЮДАВА

Не може мислещи и образовани млади хора да искат някой да ги наблюдава, пази или следи. Това се казва в декларация на ПП „Общество за нова България”, по повод предложението на Националното представителство на студентските съвети, направени в Русе, за въвеждане  на видеонаблюдение във всички ВУЗ-ове.

От партията допълват, че винаги са смятали, че студентите са носители на свободната мисъл и  двигател на положителните промени в обществото. „За нас не е толкова притеснително, че станаха твърде много организациите, които говорят от името на всички студенти, както и че много от тях обслужват особени интереси. Повече ни притеснява липсата на ясна гражданска мисъл в дългосрочен план”, се казва още в документа.
От ОНБ се надяват въпросната организация да не е представителна извадка на българското студентство, а да е някакво недоразумение,  вследствие на падналото качество на българското висше образование.
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

КМЕТЪТ НА РУСЕ БОЖИДАР ЙОТОВ: НЕ МОЖЕ НА ВСЯКО КОШЧЕ ДА СЛОЖИМ КАМЕРИ…

ОНБ НЕ ИСКА ДВА ВИДА ИЗБОРИ НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА

ИМАМ ЕДНА МЕЧТА!

ЗА ДРАСТИЧНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ ОБЯВИХА ОТ ОНБ

БЪЛГАРИЯ Е НАША, А НЕ ВАША!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2066

Posted by on февр. 23 2009. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.