ОЗОНОТЕРАПИЯТА ЛЕКУВА И РАЗКРАСЯВА

Методът се основава на свойството на озона да действа унищожително върху бактерии, гъбички и вируси. Озонът притежава противовъзпалително, имуностимулиращо и антитоксично действие. При лечението на кожни заболявания той подобрява циркулацията в клетките, насища епидермиса с енергия, позволява му да диша по-добре и да се храни с важните за него вещества.
Озонотерапията не само отстранява видими кожни проблеми, но и подобрява работата на кожните клетки като цяло. Съществуват два метода – външно и вътрешно приложение. Първият се нарича вапоризация и представлява третиране на лицето с озонова „пара”. Благодарение на процедурата порите на кожата се прибират, затварят се, почистени, наситени с кислород. Специалистите препоръчват вапоризацията да не се прилага като самостоятелна процедура, а да се комбинира с други процедури, които действат на по-дълбоко ниво в кожата.
За постигане на наистина добър резултат, особено при лечение на сериозни заболявания, озонът се прилага вътрешно. Действа впечатляващо при проблеми с акнето. При този начин подкожно се вкарва озоно-кислородна смес, която изчиства и изглажда кожата.
Озонотерапията е препоръчителна като процедура, когато налице са възрастови изменения като отпусната кожа, с първи признаци на остаряване. Прилагането подкожно на съответния серум подобрява способността на дермата да приема хранителни вещества, ускорява процеса на обновяване на клетките. В резултат на това мимическите бръчици намаляват и дори изчезват, ако са били леки и малко на брой, кожата възвръща своята еластичност, визуално също изглежда много свежа и стегната.
Озонът се бори успешно не само с проблемите на кожата на лицето, намира приложение и при антицелулитните процедури. Подобрява микроциркулацията на кислорода, засилва лимфодренажа в тъканите. Благодарение на това клетките започват да дишат по-добре. Озонът действа добре при наличието на стрии, защото изглажда кожата отвътре.
Практически озонотерапията е много ефикасен и в същото време безапасен метод – не предизвиква алергични реакции. А оказва и лечебен ефект!


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

 

БЕЛИТЕ КОСИ СКОРО МОГАТ ДА ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА

ЗАВРЪЩАНЕТО НА КАРТОФИТЕ СРЕД МЕНЮТАТА С ПОЛЕЗНИ ХРАНИ

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАЗРЕШАВА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ НА ДЕЦА?

СЕДЕМДНЕВНА ОЧИСТИТЕЛНА ДИЕТА ОТ ИНДИЯ

ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ – ВРЕДИ И ПОЛЗИ

ПОЛЕЗНИТЕ И ВРЕДНИТЕ ЦВЕТЯ В ДОМА НИ

СКРИТАТА СИЛА НА СРЕБЪРНАТА ВОДА

ЛЕЧЕНИЕ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – III част

ЛЕЧЕНИЕ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – II част

ЛЕЧЕНИЕ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – I ЧАСТ

ПОВЕЧЕТО ОТ ДИЕТИЧНИЯ ХЛЯБ В БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗА МЕНТЕ*

КАРАНЕТО НА КОЛЕЛО МОЖЕ ДА ИМА НЕГАТИВЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ РЕПРОДУКТИВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА МЪЖА

ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО – ЗАЩО СЕ ПОЯВЯВЯТ И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ТЯХ

МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ И КОНСЕРВАНТИТЕ ВОДЯТ ДО РАК

ЗАЩО Е ПОЛЕЗНО ЧЕРВЕНОТО ВИНО

ЗДРАВЕ И ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ

АСПАРТАМ И ГЛУТАМАТ – ВКУСОВЕ, КОИТО УБИВАТ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4145

Posted by on ное. 15 2011. Filed under За тялото. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.