ОГНЯН МИНЧЕВ: ВЕРНИ ЛИ СА СЛУХОВЕТЕ ЗА ВРЪЗКИ НА ИВАН КОСТОВ С ВОДЕЩИ ФИГУРИ НА КОРПОРАТИВНО-ТЪРГОВСКИЯ КАРТЕЛ?

Ognyan Minchev

Подкрепял съм открито и категорично Иван Костов като премиер и държавник в периода 1997-2001 г. за редица негови политически решения и действия. Платил съм цена на публично оплюване за това – вече 15 години я плащам. Това ми дава известно легитимно право да попитам публично: Верни ли са слуховете и мненията на редица близки до г-н Костов политически фигури за дългосрочни специални отношения на близост между него и водещи фигури на корпоративно-търговския картел, който днес управлява България? Има поредица косвени аргументи в подкрепа на подобна близост. Последният от тях е косвената – но силна защита, оказана от г-н Костов на Делян Пеевски в последното му интервю. Това не е въпрос, който задавам от лично любопитство. Ако подобна близост – и обвързаност съществува, това би имало сериозно въздействие върху свободата на действие и шансовете за успех на новосформирания Реформаторски блок.

Доц. Огнян МИНЧЕВ (Фейсбук)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7221

Posted by on окт. 22 2013. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “ОГНЯН МИНЧЕВ: ВЕРНИ ЛИ СА СЛУХОВЕТЕ ЗА ВРЪЗКИ НА ИВАН КОСТОВ С ВОДЕЩИ ФИГУРИ НА КОРПОРАТИВНО-ТЪРГОВСКИЯ КАРТЕЛ?”

  1. Miro

    Минчев, хайде не се прави на „света вода не напита“! Геройството определено не ти приляга. Гледай там да се вържеш на „яслата“, това определено го можеш добре!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24615 лв
 CHF =  1.70057 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23031 лв
100  RUB =  2.65 лв
 USD =  1.69571 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.