ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

На пръв поглед изглежда, че общественото мнение и мъжете не предпочитат по-пълни жени в сравнение с по-слаби или с т.нар. структура на манекенки. Това мнение до голяма степен е наложено и от медиите. Навсякъде виждате слаби жени от рекламите по списанията, филми, телевизии и разбира се интернет. В случая е ясно, че по-големите и по-дебелички жени не се вписват в пренебрежително малко социални ситуации. Даже ако се замислите и вие по-скоро ще си представите романтична картина на мъж и слаба жена, отколкото обратното.

Стереотипите за по-закръглените дами се виждат най-често във вицовете по техен адрес, където те са представяни, като по-грозни. Това трябва да спре.
Уморена съм да слушам, че закръглените жени изпитват емоционална несигурност, не се грижат за себе си, не се поддържат, черни са между краката и не са достатъчно добри, за да си намерят партньор. В крайна сметка, дори тези неща да се верни за някоя дама, това не я прави лош човек.
Подобно отношение се влошава с годините, с постоянните подмятания, обиди, пренебрежително поведение, което подронва самочувствието. Всичко това е безмислено. Ставате жертва на господстващата медийна мода, а не на реалността. Жестокостта просто е неоправдана.
Не може ли дебела жена да си хване слабо гадже?! Сексът със закръглена дама е нещо невероятно. Дебелите жени често са по-страстни, нежни и раздаващи се. Топлината на мекото тяло едва ли може да се сравни със студената прегръдка на някоя манекенка.
В крайна сметка нещата опират и до там, че много мъже харесват дебели жени, но заради общественото мнение и страх от подигравки се крият.
Няма смисъл. Така само страдат и двете страни. Просто бъдете себе си. А който се подиграва му се връща тъпкано!
 

ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ: 

СТРАХОВЕТЕ В ЛЮБОВТА

АТРАКТИВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА 14 ФЕВРУАРИ ЗАЛИВАТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2088

Posted by on мар. 4 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23755 лв
 CHF =  1.68287 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.19023 лв
100  RUB =  2.65888 лв
 USD =  1.68781 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.