ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

Младите мъже понякога намират зрелите жени за по-интересни от младите момичета. Те често смятат, че жените на такава възраст са вглъбени в себе си и своя свят. Зрялята жена обаче знае това от собствения си опит и може да задоволи всеки мъж, като го накара да се чувства у дома си с нея. Тя смесва своя майчински инстинкт със знанието си за човешката природа и го подправя с елегантно ласкателство, което е така приятно на мъжкия вкус. Разбира се същото може да се каже и за зрелия мъж в отношенията му с по-млади жени. Тук обаче говорим за нея.

Зрялата жена знае кога да накара мъжа да говори и кога да му говори тя. Тя изучава неговите слабости и избягва да ги предизвиква. Много малко млади момичета биха задържали толкова болка за себе си само, за да доставят удоволствие на другия. Жената след определена възраст има маниера на тактичност и естественост. А той обича това.

Един мъж на 28 много лесно може да намери за очарователна една жена на 35, но ако тя не експерт по това да прикрива годините в сърцето и на лицето си, на 45 тя може да не е вече за неговия вкус. Обратното ще се случи с жените, които знаят как да се поддържват и да се държат. Един мъж няма защо дълго да търси по-зряла жена, която е в силата си и се радва по младежки на живота, за разлика от много мъже на нейната възраст, които вече са остарели и пренаситени от него.

Не е вярна теорията, че с напредването на годините големият губещ в една връзка е жената. Много разпространена обаче е тенденцията при мъжете след като минат средата на живота да се увличат по млади жени и момичета. Така ако един мъж се омъжи за десет години по-стара жена, когат са млади с напредването на годините може да я зареже, защото някоя 18 годишна тинейджърка му е завъртяла главата. Затова жената трябва да мисли два пъти повече, когато се свързва с по-млад от нея мъж.

Така или иначе някои жени на 40 са и изглеждат по-млади, отколкото други, които са 20 години по-млади. А някои мъже на 20 не стават за нищо за разлика от една хубава зряла жена на 50.

Дори след 40-те Никол Кидман (р. 1967)  и Деми Мур (р.1962) изглеждат превъзходно

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3435

Posted by on окт. 17 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21044 лв
 CHF =  1.72899 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.20773 лв
100  RUB =  2.50532 лв
 USD =  1.66185 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.