НЯКОЛКО СЪВЕТЕ ЗА ЗАЦИКЛИЛИ ДВОЙКИ

По-долу ще намерите няколко полезни съвета за подобряване на брачния климат.

 
Приемете реалностите
Само защото сте женени не трябва да прекратите забавленията в живота си – срещи с притяели, кино, клубове, концерти. Живота ви не започва с брака. Парите не са извинение. Липсата на време се наваксва. Иначе се самопогребвате. Седенето вкъщи и караниците за пари  само утежняват положението. Трябва ви социален живот.

Уважавайте роднините
Приемете, че неговите или нейни роднини са в известна степен и ваши, независимо че могат да са досадни и дразнещи. Само си утежнявате положението като ги усещате негативно. Не драматизирайте с тях. Тровите си напразно душата. На тях не им пука. 

Не се карайте
След брака приоритетите рязко се сменят. От вас се очаква да се държите отговорно и зряло. Караниците обаче са признак на точно обратното. Давайте го по-кротко. Гледайте да решавате проблемите с говорене, без да се напрягате. Убивате мозъчни клетки. Изливайте  гнева си с някое забавление (трошене на стари коли, както например правят в Испания) или хоби, или занимание на открито.

Пробвайте да се обичате
Не точно любов, а по-скоро привързаност и разбирателство. Навикът е втора природа. Любовта също може да е по навик. Не е много романтично, но пък е стабилно. Малка тайна е да карате партньора си, но само от време на време, да се чувства специален – подаръче, комплимент, малко внимание.

Бъдете себе си
Преди брака с нещо сте привлеки половинката си – обноски, тяло, чувство за хумор, кариера… Пробвайте да сте във вида от тогава. Не става на 100 %, но е хубаво да бъдете себе си. Махнете покривалото на брака и играйте най-силната роля – себе си.

Поддържайте външния си вид
Романтиката си е романтика, но трябва и други неща. Нечистоплътността винаги отблъсква. Много мъже след брака се запускат – шкебме, рядко къпане, воняща уста, косми по ушите. Някои жени също. Отделяйте време за хигиена. Има вулканичен ефект.


На добър час смели хора!
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КАК СЕ ПОБЪРКВА ЕДИН МЪЖ – ПЕТ НАЧИНА

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ ПРИ СРЕЩА С ЖЕНА

ИЗНЕВЯРАТА

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА САМОТНИЦИ

ЛЮБОВ НА РАБОТНОТО МЯСТО – ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4152

Posted by on ное. 22 2011. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.