НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА САМОТНИЦИ

Да сте сами може да е забавно за определено време, но в дългосрочен план ще се почувствате емоционално сринати. Без партньор в живота е много тежко. Ако оставите кариерата или образованието ви да са на преден план пред връзката, би било приемливо. Ако обаче сте сами, защото нямате успех с парньорите, тази статия би ви била полезна. Някои от грешките които правите може би водят до самотния ви статус. Затова погледнете отблизо и коригирайте поведение си,  след което е сигурно, че по-лесно ще намерите желания партньор.
 

Променете начинът си на мислене

Мислете позитивно за любовта и възможността да преживеете красива и ощастливяваща ви връзка. Как се чувствате, зависи от това какво правите. Така че, ако все още мислите, че не можете да намерите любовта, най вероятно няма да я намерите.

Бъдете по гъвкави в идеите си

Много често жените и мъжете чакат с години мечтаната среща. Да имате предпочитания към един определен човек е добре, но понякога трябва да сте по гъвкави и да знаете че имате възможност до избирате и сред други интересни хора. Не бъдете късогледи в избора и предпочитанията се, т.к  реалният живот е доста по сложен и красив от романтичните романи към които сте били пристрастени в тинейджърските си години.

Разнообразете социалната си среда

Ако все не срещате подходящия човек може да сте попаднали в затворен кръг на социални контакти (най-често движите от вкъщи през работното място или училище и компанията си). Там, където се събират хора със сходни интереси е много вероятно да срещнете своята половинка – клубове по интереси, политически партии, спортни дружества, различни инициативи, курсове (езикови, занаятчийски), университети, асоциации и сдружения. В подобна среда най-малкото ще намерите нови приятели, което ще облекчи болката, която причинява самотността.

Бъдете психически стабилни

Ако не успявате да сдържате емоциите си или сте твърде агресивни, е добре да се научите да се контролирате. Йога техниките за дишане ще ви помогнат да се успокоите и почувствате по стабилни емоционално.

Изневярата

Една добра връзка е изградена на база доверие, в която мъжът и жената искат техния пъртньор да бъде човек на когото вярват и който би бил до тях в добър и лош момент. Изневярата не е добрa за нито една връзка, а ако сегашната започва с изневяра, може да ви създаде проблеми. Бъдете лоялни към себе си и избора си на  партньор, за да създадете стабилна връзка.

Не бъдете твърдоглави

Да сте твърде крайни в идеите и идеологията си може да попречи на вашата връзка. Опитвайте се да правите компромиси, когато се налага. Не очаквайте евентуалният ви партньора  да води в играта на компромиси. Малко гъвкавост ще подобри шансовете ви.

Кураж и успех!


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЛЮБОВ НА РАБОТНОТО МЯСТО – ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3655

Posted by on февр. 10 2011. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.