НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ДА ГО ЗАРЕЖЕШ!


Всичко е хубаво,
розово и романтично, но въпреки всичко усещаш, че нещо не е наред. Рожденният ви ден беше вчера, а той забрави за него, дали наистина държи на вас? Често ви напомня за приликата ви с бившата му.


Не ви е запознал още с родителите си и това ви кара да си мислите, че намеренията му не са сериозни. Близките му са твърде хладни към вас, което говори, че той не ги е подготвил за появата ви, колкото и да не ви се вярва той никога не е споменал за съществуването ви. Той е твърде потаен и това ви е очаровало в началото, всички си падаме по мистериозните мъже, но ако това е постоянна константа означава, че нещо не е наред. Когато станахте близки той изгуби интерес и това ви тежи. При нормална ситуация, би трябвало, когато сте заедно да ви е хубаво, но в случая той се държи грубо, студено и резервирано. Моят съвет е скъсайте с него преди той да го е направил. Ако излизате в един и същи ден два пъти седмично, например понеделник и сряда, момичета, няма да е лошо да се замислите, с кого излиза през останалите дни. Никога не ви дава да облечете неговата фанелка или да заемете диск, книга или парфюм. Не се обажда, за да ви пита как сте, не забелязва прическата, новата блуза, новия грим. Въобще забелязва ли ви?? Не помни подробност за личния ви живот, като например името на родната ви майка, въпреки, че се познават. Ако ви каже обичам те на първата среща, червена лампичка, на хоризонта сваляч. Държи се зле, когато сте в компания, а е толкова мил, когато сте сами, не е ли oбидно? Ревност в големи дози или липсата на такава. И в двата случая е недопустимо, тъй като в първия е болестно състояние, а във втория липса на интерес.И последно, ако ви изневерява или имате съмненя, не го питайте, а проверете сами. И така, ако поведението на приятеля ви се характеризира с посочените тук, по добре се оттървете от него.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

КОИ ЛИ СА 7 – ТЕ НЕЩА, КОИТО ТОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ТЕБ?   
 
КАКВО „КАЗВАТ” ЦЕЛУВКИТЕ МУ?   
 
СЪРЦЕТО НА НА ЖЕНАТА Е КАТО БЕЗДЪННА ЯМА – ВИНАГИ ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ ЕДИН?   
 
ЛЮБОВ ИЛИ СТРАСТ?!  
 

Д-Р РУМЕН БОСТАНДЖИЕВ: ХУБАВИЯТ СЕКС НЕ ИЗЧЕЗВА С ГОДИНИТЕ

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1029

Posted by on май 1 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.