НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

Той разбра, че тя е различна, още щом скромната и личност влезе в стаята. Учителката заговори нещо, може би я представяше, но той не чуваше. Свенливият и поглед обгърна вселената му. Невероятното чувство, че я е виждал някьде преди, вьпреки че бе сигурен, че не я познава.Премаля му, но това сякаш му хареса, запита се какво ли е това усещане? Което го побьрква, но го кара да се чувства все по-жаден за нейното внимание и ласка. Неусетно бързо времето мина и звънецьт извести края на часа. Следващия час тя седна пред него. Вълшебният аромат на косата и погали ноздрите му. В него се породи желанието да падне в нозаете и – покорен, доживотен роб.
Още един час се изниза. Тя го помоли да я упъти. Той не знаеше какво да каже за това мълчаливо я поведе из тълпата ученици, насъбрали се в коридора. Щом стигнаха до стаята, той и махна. Тя тръгна да казва нещо, но се отказа вместо това устните и се разтеглиха в усмивка, показвайки редица бели, като сняг зъби.

Той дълго седя пред затворената врата на класната стая, неспособен да различи секундите от минути.
От този ден насам минаха много години. Те все още са заедно- одухотворени, в харомия, завинаги… Щом почукаха на портите на рая, отново заедно, сърцата им бяха чисти. Те бяха живели пълноценно и именно безграничната им любов ги спаси. Защото този, който истински обича не може да таи омраза в сърцето си. Той не само съществува, той живее!!!
 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ


Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2336

Posted by on юни 22 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.2467 лв
 CHF =  1.69527 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.22562 лв
100  RUB =  2.65657 лв
 USD =  1.68926 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.